kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Sajgó és Társa Bt. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kistarcsa |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 80 oldal |
| Sorozatcím: | A 100 legjobb |
| Kötetszám: | 34 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-9266-12-4 |
| Előszó | 3 |
| angolos szarvasgerinc | 9 |
| Aromás fürjek | 9 |
| Banános kacsaszeletek | 10 |
| Citromos vaddisznófej | 10 |
| Citromos vadliba | 11 |
| Curry-s vadliba | 11 |
| Debreceni vaddisznókaraj | 12 |
| Egyszerű fürjpecsenye | 13 |
| Erdei szeletek | 13 |
| Erdélyi őztokány | 14 |
| Erdőszéli pecsenye | 14 |
| Fácán császár módra | 15 |
| Fácán forgónyárson | 15 |
| Fácán vincellér módra | 16 |
| Fenyvesalji szarvasleves | 16 |
| Fogoly zöldborsóval | 17 |
| Fokhagymás, párolt libacomb | 18 |
| Frissen sült fácán brokkolival | 18 |
| Fürj bundás almával | 19 |
| Fürjtojás-saláta | 19 |
| Galambleves rántott borsóval | 20 |
| Gesztenyével töltött vadliba | 20 |
| Gyümölcsös fürjsaláta | 21 |
| Gyümölcsös szarvaslapocka | 21 |
| Gyümölcsös vadpástétom | 22 |
| Húsleves fácánból | 22 |
| Ínyenc szarvaskolbász | 23 |
| Jóllakott fürj | 24 |
| Kacsacomb kelbimbóval | 24 |
| Káposztás sült fácán | 25 |
| Káposztás tésztával töltött kacsa | 25 |
| Kelkáposztába göngyölt fogoly | 26 |
| Kertészlány foglya | 27 |
| Különleges szarvasragu | 27 |
| Magyaros töltött fácán | 28 |
| Mazsolás malac | 28 |
| Mézes libamell | 29 |
| Nyárson sült vadnyúl | 29 |
| Nyúl pikáns mártással | 30 |
| Nyúlragu | 30 |
| Nyúltokány | 31 |
| Orjaleves vaddisznóból | 31 |
| Őzbordák roston | 32 |
| Őzcomb narancsmártással | 32 |
| Őzcomb vadász módra | 33 |
| Őzcsorba | 33 |
| Őzérmék kaprimártással | 34 |
| Őzgerinc angolosan | 35 |
| Őzláb tejszínes gombával | 35 |
| Párolt őzlapocka | 36 |
| Provence-i őzcomb | 36 |
| Rántott vadnyúl | 37 |
| Részeges fogoly | 37 |
| Roston sült vadgalamb | 38 |
| Rostonsült vaddisznó | 38 |
| Rozmaringos nyúlpörkölt | 39 |
| Rumos vaddisznócomb | 39 |
| Spanyol nyúlsaláta | 40 |
| Szalonka bazsalikomos sajtmártásban | 40 |
| Szarvas illatos mártásban | 41 |
| Szarvas-steak vörösbormártással | 41 |
| Szarvascomb csőben sült karfiollal | 42 |
| Szarvasnyelv-becsinált | 43 |
| Szarvaspástétom tésztában | 43 |
| Szarvaspörkölt | 44 |
| Szarvasszeletek erdőkerülő módra | 45 |
| Szép erdészné vacsorája | 45 |
| Szilvás szalonka | 46 |
| Tárkonyos őzleves | 46 |
| Tárkonyos, gombás fogoly | 47 |
| Tejfölös libaleves | 47 |
| Tésztasaláta Diána módra | 48 |
| Töltött fürj | 48 |
| Töltött nyúl | 49 |
| Tűzdelt nyúlszeletek | 49 |
| Tűzdelt őzfilék | 50 |
| Ünnepi nyúllakoma | 50 |
| Vaddisznó kolbász | 51 |
| Vaddisznó vöröskáposztával | 51 |
| Vaddisznóbordák roston | 52 |
| Vaddisznóragu erdészné módra | 52 |
| Vaddisznószegy kéregben | 53 |
| Vadgalamb birsalmaszósszal | 54 |
| Vadgalamb Cumberland-mártással | 54 |
| Vadgalambleves | 55 |
| Vadgalamb olaszosan | 55 |
| Vadgalamb póréhagymával | 56 |
| Vadhasé tükörtojással | 56 |
| Vadkacsa almával | 57 |
| Vadkacsa szslonnaköntösben | 58 |
| Vadkacsacomb zöldséges mártásban | 58 |
| Vadkacsa-saláta | 59 |
| Vadlibaleves | 59 |
| Vadlibacomb pezsgős káposztával | 60 |
| Vadlibamáj-kocsonya | 60 |
| Vadmalac óvári módon | 61 |
| Vadpástétom | 62 |
| Vagdalt vadnyúlból | 62 |
| Vendégváró fürjek | 63 |
| Wellington-szarvasbélszín | 63 |
| Zöldséges szalonkavagdalt | 64 |
| Zöldséges vaddisznószeletek | 65 |
| Mártások vadételekhez | |
| Áfolyazselé | 66 |
| Barnamártás | 66 |
| Birsalmaszósz | 67 |
| Borókamártás | 67 |
| Borsmártás | 68 |
| Cumberland-mártás | 68 |
| Csipkebogyószósz | 69 |
| Kaprimártás | 69 |
| Kocsonya fekete ribizliből | 70 |
| Mártás erdei gyümölcsből | 70 |
| Meggykocsonya | 70 |
| Mentás almakocsonya | 71 |
| Mustármártás | 71 |
| Narancsmártás | 72 |
| Rókagomba-ragu | 72 |
| Rubos barack | 73 |
| Sajtmártás | 73 |
| Vadas mártás | 73 |
| Vargányaszósz | 74 |
| Békebeli receptek | |
| Dámvadcímer (fartő) angolosan | 75 |
| Fácánpástétom hidegen | 75 |
| Fogoly kocsonyában | 76 |
| Őzszeletek (Cotelette) | 77 |
| Vaddisznó-filé | 77 |
| Vadkacsa savanyúan | 77 |