Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

977.787

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A bolygó zsidó I-II.

Szerző
Fordító

Kiadó: Dante Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott kiadói félvászon
Oldalszám: 1.090 oldal
Sorozatcím: Örök regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Aranyozott, színezett, illusztrált kiadói félvászon kötésben. Az I-VII. részt Lányi Viktor, a VIII-XII. részt Csetényi Erzsi, a XIII-végig részt Keleti Gábor fordította. Hornyánszky Viktor R.-T. Budapest nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Ott, ahol csak a szűk Behring-csatorna választja el egymástól a két világot, e két világ legszélsőbb határainál az Északi Jeges-tenger örökös jégöve veszi körül Szibéria és... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Ott, ahol csak a szűk Behring-csatorna választja el egymástól a két világot, e két világ legszélsőbb határainál az Északi Jeges-tenger örökös jégöve veszi körül Szibéria és Észak-Amerika kihalt partvidékét.
Szeptember hónap már végét járja.
A napéjegyen magával hozta a sötétséget és az északi viharokat: rövidesen éjszaka fogja fölváltani a rövid és komor sarkvidéki nappalt...
A sötét ibolyaszínű eget gyönge fénnyel világítja be a hideg nap, amelynek halovány korongja alig tudott a látóhatár fölé emelkedni. Sápadtságát még fokozza a káprázatosan csillogó hó, amely beláthatatlan távolságokig takarja a végtelen pusztaságot.
Északon hatalmas fekete sziklafal határolja ezt a sivatagot: a gigászi sziklatömb lábához van láncolva ez a kővé vált óceán, mozdulatlan hullámaival, a hatalmas jéghegyláncokkal, amelyeknek kéklő csúcsai a messzeség havas ködébe vesznek... Keleten, Szibéria keleti határán, az Ulikin-fok két csúcsa között sötétzöld sáv látható, ahol lassan óriási fehér jégtömböket görget a tenger...
Ez a Behring-szoros. Vissza

Sue

Sue műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sue könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II. A bolygó zsidó I-II.

A gerincek javítottak. A borítók kissé kopottak, több lap foltos. Belülről megerősített példányok. Az előlapokon tulajdonosi bejegyzések láthatók.

Állapot:
8.280 Ft
4.140 ,-Ft 50
21 pont kapható
Kosárba