A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A borsótermesztés tudnivalói

Szerző
Lektor

Kiadó: Fehérjenövények termelésfejlesztési szolgálata
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 54 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"A hazai fehérje-program keretében alakult meg a "Fehérnövények Termelésfejlesztési Szolgálata." Ennek célja az, hogy a hazai takarmányfehérje-bázis bővítése érdekében közvetlenül segítse... Tovább

Előszó

Részlet:
"A hazai fehérje-program keretében alakult meg a "Fehérnövények Termelésfejlesztési Szolgálata." Ennek célja az, hogy a hazai takarmányfehérje-bázis bővítése érdekében közvetlenül segítse elő a fehérje célzatú kutatási, fejlesztési eredmények gyakorlati alkalmazásba vételét.
Fontos feladata az is, hogy a termelési gyakorlat kívánságait, problémáit időben továbbítsa a jövőbeli fejlesztés elősegítése érdekében.
Szükségesnek tartjuk, hogy kellő rendszerességgel felhívjuk a figyelmet egy-egy időszerűen fontos kérdésre. Erre való tekintettel kívánunk közreadni egy olyan segédletet - mezőgazdasági szakirodalmunk százéves hagyományaira támaszkodva -, amely egy vademecum, vagyis zsebkönyv, tájékoztató. Ezekben a legújabb termeléstechnológiai módszereket ajánljuk. Olyanokat, amelyek hasznosíthatóságát a legjobb kutató-fejlesztő szakemberek már tudományosa és nagyüzemi léptékben is igazoltak, s gazdaságosnak tartanak.
"Az étkezési- és takarmányborsó termesztése" c. szakanyag új Vadecum-sorozatunk első füzeteként jelenik meg. Ezzel kívánunk segítséget nyújtani mindazoknak, akik az abrakhüvelyes növények termesztésével foglalkoznak." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv