kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Akadémiai Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 145 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-05-4896-8 |
| Megjegyzés: | A kötetben fekete-fehér fotók és ábrák, valamint angol nyelvű összefoglaló található. |
| Bevezetés | 7 |
| A búza minősége és nemesítése | 9 |
| Őszi búzafajták iskérerősségének meghatározása | 9 |
| A búza minősége, céltudatos minőségjavítása | 18 |
| Száraz és csapadékos nyári időjárás hatása az őszi búzafajták minőségére | 28 |
| Őszi búzafajták minősége parcellás és üzemi kísérletekben Vas megyében | 39 |
| Őszi búzafajták minőségének és minőségi résztulajdonságainak ismerete, a minőségre nemesítés alapja | 47 |
| Őszi búzafajták minősége üzemi kísérletekben Győr megyében | 57 |
| Az 1983. évi őszi búzafajták komplex minősége és az adalékok hatása | 62 |
| A búzafajták és a törzsek minősége 1950-től 1985-ig | 68 |
| Sütőipari adalékok | 77 |
| A Buláta 2 sütőipari adalék minőséget javító hatása | 77 |
| A Buláta 4 sütőipari adalék minőséget javító hatása | 88 |
| A vitális glutin hatása a lisztek sütőipari minőségére | 98 |
| Komplex eljárás nagy mennyiségű és speciális minőségű vitális glutin gazdaságos előállítására | 106 |
| A sikérnyújthatóság növelésének lehetősége virágporral | 114 |
| Szeletelt búzarészek hasznosítása | 123 |
| Nagy adagú műtrágyával és intenzív agrotechnikával termesztett közönséges búzafajták tésztaliszt minőségének javítása a búza szeletelésével | 123 |
| Komplex eljárás speciális takarmányok előállítására szeleteléstechnológia alkalmazásával | 135 |
| Kutatási eredményeink gyakorlati alkalmazásának lehetőségei a "bio"-termékek kialakításában | 143 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.