kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kaposvár |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 238 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-684-248-5 |
| Megjegyzés: | Gazdagon illusztrálva színes ételfotókkal. |
| Szervezés stressz nélkül | |
| Hogyan szervezzük meg az ünnepet? | 8 |
| A meghívók egyszeregye | 10 |
| Bevásárlás és mennyiségek | 11 |
| Ünneplés barátokkal | 12 |
| Ültetőkártyák | 14 |
| Az ünnepi asztal | 15 |
| Szalvétahajtogatás | 16 |
| A büféasztal | 18 |
| Sietősöknek | 21 |
| Italismeret | 22 |
| Díszítés és körítés | 24 |
| Apró falatok - étvágygerjesztő tálalásban | 26 |
| Díszítési kisokos hidegtálakhoz | 28 |
| Receptek a vendéglátáshoz | |
| Koktélok és bólék | 32 |
| Vidám fogadás - a pezsgőkoktéltól a rózsabóléig | |
| Falatkák | 40 |
| Kicsi, de finom - a töltött datolyától a pestós falatkákig | |
| Előételek | 54 |
| Étvágygerjesztő kezdés - a töltött avokádótól a vitello tonnatóig | |
| Saláták | 68 |
| Tarka sokféleség - a gombakoktéltól az üvegtésztasalátáig | |
| Levesek | 82 |
| Forró élvezetek - a zöldcitromlevestől az articsókás-lazacos burgonyalevesig | |
| Mártások, öntetek és vajkeverékek | 94 |
| Finom és nemes - a vízitormakrémtől a tejszínes kucsamagombamártásig | |
| Pástétomok és kocsonyák | 106 |
| Rafinált ínyencségek - a zöld halterrintől a szárnyaskocsonyáig | |
| Pikáns sós tészták | 114 |
| Finomságok a sütőből - a csíkos süteménytől a minilepényekig | |
| Főételek | 126 |
| Ünnepi ételek - a kenyértésztában sült füstölt oldalastól a póréhagymás-sajtos sültig | |
| Egytálételek | 154 |
| Kulináris slágerek - a chili con carnétól a tepsiben sült lasagnéig | |
| Köretek | 164 |
| Finom körítések - a burgonyagratintól a cukkinilegyezőig | |
| Sütés az asztalnál | 180 |
| Társaságban - a tengeri fondütől a ropogós szárnyakig | |
| Desszertek | 190 |
| Az étkezés koronája -a szőlős borkrémtől a fekete-erdői meggyes fagylaltbombáig | |
| Hasznos tudnivalók | |
| Ötletek minden alkalomra | |
| A "pohárkától" a fogadásig | 206 |
| A tízórai és a pezsgős reggeli | 208 |
| Javaslatok tavaszi és nyári büfék összeállításához | 210 |
| Javaslatok őszi és téli büfék összeállításához | 212 |
| Kávézás és teázás | 214 |
| Partik kezdőknek - kint és bent | 216 |
| Családi ünnepek | 218 |
| Menüjavaslatok | 220 |
| Gyerekzsúrok | 224 |
| Ünnepek egy mottóra | 226 |
| Útmutató az ünnepi receptekhez | 228 |
| Recept- és tárgymutató | 234 |