Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

978.486

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Csendes óceánon (rossz állapotú)

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Színezett egész vászonkötés
Oldalszám: 258 oldal
Sorozatcím: May Károly uti kalandjai
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: A címlap hiánya miatt a könyvészeti adatok részben hiányosak. Fekete-fehér egész oldalas illusztrációkkal. Nyomtatta az Athenaeum Rt. könyvészete.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A hajótöröttek.

Derűs, felhőtlen volt az ég fölöttünk; hanem a ragyogó napsugár sem tudta felvidítani a matrózok komor arcát, akik velem együtt a pattogó tűznél ültek, mely fölött ebédünk főtt.... Tovább

Előszó

A hajótöröttek.

Derűs, felhőtlen volt az ég fölöttünk; hanem a ragyogó napsugár sem tudta felvidítani a matrózok komor arcát, akik velem együtt a pattogó tűznél ültek, mely fölött ebédünk főtt.
Előttünk volt az alacsony strand, három tüskés, veszélyes korállgyürűjével s köztük oly simán pihent a tenger, mintha sohasem szántotta volna vihar napsütött hullámait.
Hátunk mögött magaslatba ment át a szárazföld ; zöld eucalyptus-cserjék, sűrű melalenceák, callitrisconiferák, akácia- és karcsú leguminosa-fajokkal vegyest szőttek hátára pazar köntöst.
A sziget legmagasabb pontján állt Bob, az ács, mert rajta volt most a sor, hogy a messzelátóval tovább keresse a láthatáron a szabadító hajót.
Immár hat hete volt, hogy elhagytuk Valparaisót, jeles háromárbocos hajónkkal, a Poseidonnal.
Hongkongba igyekeztünk s hamarosan megjártuk Callao, Guayaquill, Panama és Acapulco ismert vonalát.
Egy délkeleti passat-szél csak gyorsította menetünket nyugat felé, hanem Ducir és Elisabeth körül olyan orkán verte le a passatot, amilyent még sohasem értem meg addig. Vissza

Tartalom

Mata Ori1
Kjang-lu37
A brodnik147
A girl-robber207
Hu-Kiao239

May Károly

May Károly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: May Károly könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú) A Csendes óceánon (rossz állapotú)

A borító és a gerinc sérült, a könyv kötése megnyílt. Néhány lap kijár, néhány széle szakadozott, egy lap amatőr módon javított. A előzék-, elő- és címlap és a kötet végéről a 259-268. oldal hiányzik. Egy lapon tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot: Rossz
1.980 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba