A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A Duna árvizi hossz-szelvénye


Kiadó: Országos Vizgazdálkodási Hivatal Vizrajzi Osztálya
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 4 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Zsinórral átfűzött keménykötésben, házilag gyártott regiszteres térképgyűjtemény. 4 db leporellóra hajtogatott, színezett térképpel. A 2. és a 6. térkép hiányzik, utólag lett volna bekötve. A kötet így került eredetileg kiadásra.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Duna árvizi hossz-szelvénye. 1948

Az árvizi hossz-szelvénnyel mind az árvédekezésnél közvetlenül szolgálatot teljesítő, mind pedig a felsőbb irányító szakszerveknek kivántunk hasznos... Tovább

Előszó

A Duna árvizi hossz-szelvénye. 1948

Az árvizi hossz-szelvénnyel mind az árvédekezésnél közvetlenül szolgálatot teljesítő, mind pedig a felsőbb irányító szakszerveknek kivántunk hasznos segédletet nyujtani. Ezért a jobb és balparti árvédelmi töltések szelvényezéseinek egymás mellé-, és mindkettőnek a folyó sodorkilométer szelvényezése mellé való rendelését (koordinálását) kellett kielégítően elvégezni és áttekinthetően feltüntetni. (Erre vonatkozó adatok eddig semmiféle kiadmányból nyerhetők nem voltak)
Kijárásunk során a töltés részletpontokat a hullámtér középvonalára merőlegesen vetítettük és a vetítővonal és a sodorvonal metszéspontja adja meg a részletpont sodorkilométer szelvényszámát. A hossz-szelvény alapvonala az egyenesbe kifejtett helyszinrajzszerű, jobb- és balparti szelvényezett védgátvonalak segítségével a vonalak szelvényezései egymással kölcsönösen közvetlenül kapcsolhatók, azonosíthatók, - és a műtárgyak helye bármelyik szelvényezés szerinti ugyancsak közvetlenül leolvashatók. Vissza

Tartalom

1. lap 1850-1760 sodor km közt
2. lap 1760-1680 " " " (később pótlandó)
3. lap 1680-1600 " " "
4. lap 1600-1520 " " "
5. lap 1520-1430 " " "
6. lap Szentendrei Dunaág (később pótlandó)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv