1.031.450

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A fekete csillag


Kiadó: Mai Nap Ujságvállalat R. T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 365 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér rajzokkal illusztrálva. Ennek a regénynek összes érdekfeszítő előzményeit elbeszélték "A Rókus-kórház rejtelmei" és az "Egy halott, aki él" című regények. A Hungária Hirlapnyomda R.-t. nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A szépreményü Mallóry csemete.

A csatatereken nemcsak győzelem és vereség születik. a véres dicsőségnek, amely évszázadokra szórja szét borzasztó fényét, sötét árnyéka van, amely rögtön a győző... Tovább

Előszó

A szépreményü Mallóry csemete.

A csatatereken nemcsak győzelem és vereség születik. a véres dicsőségnek, amely évszázadokra szórja szét borzasztó fényét, sötét árnyéka van, amely rögtön a győző elvonulása után jelentkezik. Amint az éj ráborul a piros mezőre, jön a fekete hollósereg, a háboru hiénáinak, a hullarablóknak ocsmány tömege.
Mint Hugo Victor irja a "Nyomorultak"-ban, a waterlooi ütközetben két sereg bánt el a szegény franciákkal: Wellington és Blücher hadai után következtek a fosztogatók, a nagy összecsapások zsebmetszői.
Nem azért jönnek, hogy eltemessék a halottakat és segitsenek a sebesülteken, hanem hogy megrabolják és kifosszák őket... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv