kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | NOVORG-KERSZI Szervező és Kiadó Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Félvászon |
| Oldalszám: | 378 oldal |
| Sorozatcím: | A vendéglátás szakmai kiskönyvtára |
| Kötetszám: | 2 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-6162-30-1 |
| Előszó | 9 |
| Bevezető | 12 |
| Étkezési túró készítése | 13 |
| Házi túró készítése | 13 |
| Túró készítése ipari technológiával | 14 |
| A túró és túrókészítmények tárolása | 15 |
| Ízesítési és fűszerezési tanácsok | 16 |
| Hideg ételek túróból | 19 |
| Túróval készült levesek | 49 |
| Salátakészítmények túró felhasználásával | 71 |
| Mártások túróval | 93 |
| Túróval készült köretek | 103 |
| Halételek túróval | 121 |
| Túróval készült tojásételek | 145 |
| Húsételek túróval - túrós körettel | 151 |
| Túróval és túrókészítmények felhasználásával készült sütemények, desszertek | 209 |
| Gyúrt tészták, pogácsák, gombócok | 215 |
| Kevert tészták túróval | 235 |
| Réteslappal készült túrós készítmények | 255 |
| Pudingok, felfújtak, égetett tészták túróval | 265 |
| Omlós tészták túróval, túró töltelékkel | 277 |
| Vajas tészták túróval | 295 |
| Kelt tészták túróval készítve | 305 |
| Felvert tésztakészítmények túróval | 321 |
| Túróval készült desszertek, teasütemények | 331 |
| Krémek, habok, gyümölcskészítmények és fagylaltok túrófélék felhasználásával | 343 |
| A tésztafélékhez adható mártások, habok és öntetek | 355 |
| Tárgymutató | 363 |
| Felhasznált szakirodalom | 375 |
| Tartalomjegyzék | 377 |