Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

977.877

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A fény ura

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Agave Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Sci-fi klasszikusok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-98-6846-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"A Fény Ura vicces, bölcs, áthatja a csoda és a tudás. Olyan emberekről mesél, akik istenek lettek, ám mindennek ellenére emberek maradtak... Az ilyen könyvek miatt szeretne az ember író lenni. Senki nem tudja a mítoszokat olyan valóságossá és értékessé tenni, mint Roger Zelazny."
Neil Gaiman
A" Föld már régóta nem létezik. Egy telepes bolygón maroknyi ember magához ragadta a technológia irányítását, amelynek révén halhatatlanságot és istenszerű hatalmat szereztek, és hindu istenek alakját felöltve kormányozzák világot. Egyik társuk azonban megszánja a szolgasorban tartott ébereket, és elhatározza, hogy az istenek ellenében lesegít rajtuk.
Valamikor ő volt Sziddhártha, most pedig úgy neveik: Démonok Megkötője, a Fény Ura. Ennek ellenére ő jobban szeretni Sam nevet. Roger Zelazny könyve a modern science-fiction egyik kiemelkedő teljesítménye, amelyben egy másik bolygón játszódik új fa az egész keleti mitológia.

Roger Zelazny

Roger Zelazny műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Roger Zelazny könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem