Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A. Flemmich's Söhne

Kunstweberei und Paramenten-Manufaktur/Műszövés és parament gyártás


Kiadó: A. Flemmich's Söhne
Kiadás helye: Bécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német   Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fényképekkel, fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Nyomtatta Kunstdruckerei von Josef Eberle, Bécs.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az ipar minden terén legujabban erős áramlat mutatkozik, hogy a jó minőségű árunak adják az elsőséget. Általánosan azon tudat kezd ébredezni, hogy az egyes tárgyaknak nemcsak egyedül formájuk,... Tovább

Előszó

Az ipar minden terén legujabban erős áramlat mutatkozik, hogy a jó minőségű árunak adják az elsőséget. Általánosan azon tudat kezd ébredezni, hogy az egyes tárgyaknak nemcsak egyedül formájuk, hanem az anyag által is kell hatniok, a melyből azok készültek.
Ezen tudat késztette a régi hírnevű, már 1836 óta fennálló Flemmich A. Fiai (A. Flemmich's Söhne) bécsi selyemárúgyárt is, hogy újból egyházi szövetek gyártására fordítsa figyelmét.
A cég az általa gyártott szövetekből kész egyházi ruhákat is gyárt, melyek tehát minden közbenső kereskedelmet elkerülve, közvetlenül az érdekelteknek adatnak el.
Azon körülmény, hogy a cég az ajánlott szöveteket saját maga állítja elő, a beviteli vám és közbenső kereskedelem megtakarítása által lehetővé teszi neki, hogy a sokszorosan silányabb külföldi gyártmányok kínálataival is megállja a versenyt.
A cég mindennemű, még középkori stílusú egyházi ruhákból is állandó és gazdag választékú kiállítást tart fenn saját házában: Wien, VI., Webgasse 43. szám alatt.
A t. c. érdekeltek ezennel meghívatnak, hogy ezen kiállítást, mely egész nap nyitva van, megtekinteni sziveskedjenek. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne A. Flemmich's Söhne

Néhány lap kissé foltos.

Állapot:
4.280 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba