Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

978.088

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék)

Dictionnaire francais-hongrois et hongrois-francais II/2. - Mely magában foglalja mindkét nyelvre nézve a szójegyzéket az akadémia, bescherelle és a legjelesebb szótárirók nyomán/II. rész: Magyar-franczia szótár II. L-Z


Kiadó: Pallas Irodalmi és Nyomdai Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott félbőr kötés
Oldalszám: 436 oldal
Sorozatcím: Pallas Nagy Franczia szótára
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Aranyozott félbőr kötésben. Az alcím folytatása a fülszövegben található. Töredék kötet.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A közélet, kereskedelem és ipar, a művészet és mesterségek, a katonai, tengerészeti tudományok, a természet- és egyéb speciális tudományoknak leggyakrabban használt műszóit; az ujabban használt, némely már avult, és némely idegen szókat, a történelem, földrajz és hitregetanban előforduló tulajdonnevek nagyrészét, a rokonjelentésű és rokonhangzású és ellentétes szavak közül, a legfontosabbakat. Nagyrészét a germanizmust vagy galliczismust formáló franczia szólamokat lefordítva, a családi élet sajátos szólamait, a közmondásokat stb. stb.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék) A franczia-magyar és magyar-franczia nyelv szótára II/2. (töredék)

A könyv gerince kissé sérült. Belülről megerősített példány. A könyv kötése és néhány lap javított. A lapok sérülékenyek.

A lapélek mintázottak.

Állapot:
9.800 Ft
4.900 ,-Ft 50
25 pont kapható
Kosárba