A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A gránátköves asszony

Szerző

Kiadó: Singer és Wolfner Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Zsófi néni felöltötte nagy átalvetős kötényét és hozzákezdett a kiteregetett fehérnemű leszedéséhez. Szíve földobogott örömében: a szárítókötelekre aggatott asztalkendők és vászonhuzatok fehérebbek voltak a frissen hullott hónál. Balzsamos, nyári szellő lobogtatta meg a nedves lepedőket s úgy látszott, a juliusi nap minden sugarát a négyszögletű udvarra összpontosította. A háztetőről, mint feketefényű nyílak, fecskerajok csaptak le az udvarra. A fecskék az épület keleti szárnyának első emeleti ablakpárkányai alatt fészkeltek, ahol háborítatlanul csicsereghettek naphosszat. Nem zavarta mulatságukat senki. A ház keleti szárnya ugyanis lakatlan volt. Évente legföljebb egyszer nyiltak meg, nagytakaritás alkalmával, az ablakai, néhány óra multán azonban ismét becsukódtak, a nagyvirágos függönyök összecsapódtak az üvegtáblák mögött s megadással tűrték, hogy a nap a foszló selyemszálak színeinek utolsó maradványait is kiszívja.

Marlitt E.

Marlitt E. műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marlitt E. könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem