kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Franklin-Társulat Magyar Irod. Intézet és Könyvnyomda |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői papírkötés |
| Oldalszám: | 87 oldal |
| Sorozatcím: | Falusi Könyvtár |
| Kötetszám: | 34 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 13 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Nyomtatta a Franklin-Társulat nyomdája. A legjobb aszaló s több gép rajzával. |
| Előszó | 5 |
| A gyümölcs értékesitése | 9 |
| A gyümölcsfajok osztályozása | 9 |
| Az értékesítés több módja | 9 |
| Gyümölcsérés | 9 |
| Gyümölcsszedés | 9 |
| Eltartás | 9 |
| Szállítás és csomagolás | 9 |
| Kereskedelmi igények | 9 |
| Gyümölcstartó pinczék | 9 |
| A gyümölcs leszedése és osztályozása | 9 |
| A gyümölcs eltartása és szállítása | 14 |
| A gyümölcs-aszalásról | 23 |
| Az aszalás előnyei | 23 |
| Az aszalókról | 23 |
| A legjobb aszaló | 23 |
| Az aszalás módja | 23 |
| Egyszerü aszalványok | 23 |
| Hámozott és finomabb aszalványok | 23 |
| Az aszalók | 23 |
| Az aszalás gyakorlati módja | 32 |
| Csemege-aszalványok | 38 |
| Sűrített gyümölcskivonatok és lekvárok | 44 |
| Gyümölcs-íz, gyümölcs-szörp | 44 |
| Párolt gyümölcsök | 44 |
| Gyümölcs-sajt | 44 |
| Lekvár különféle gyümölcsből | 44 |
| Gyümölcs-íz készítés | 44 |
| Gyümölcskivonatok és befőttek | 48 |
| Gyümölcsbor és eczetkészítés | 54 |
| A gyümölcsbor becse és tulajdonságai | 54 |
| Bornak alkalmatos gyümölcsök | 54 |
| Gyümölcsbor készítése és kezelése | 54 |
| Gyümölcseczet-készítés | 54 |
| A gyümölcsbor becse | 54 |
| A gyümölcsbor készítésmódja | 58 |
| A gyümölcsbor kezelés | 69 |
| Gyümölcseczet-készítés | 80 |
| Gyümölcsbor-cognac | 84 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.