kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület Csongrád megyei Csoportja |
|---|---|
| Kiadás helye: | Szeged |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott kemény kötés |
| Oldalszám: | 225 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 7 cm x 5 cm |
| ISBN: | 963-8203-91-9 |
| Megjegyzés: | Nyomda: Szegedi Színes Nyomda Színes fotókkal és fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Fém plakettel. A könyv pontos mérete: 52 x 70 mm. |
| Előszó | 5 |
| A harcsa rendszertani helye és leírása | 7 |
| A harcsa földrajzi elterjedése | 18 |
| Megfigyelések a harcsa életmódjáról | 20 |
| Hogyan reagál a harcsa a különféle hangokra? | 30 |
| A harcsa táplákozása | 32 |
| Megfigyelések a harcsa falánkságáról | 36 |
| Gyomortartalom-vizsgálatok | 40 |
| Veszélyes lehet-e a harcsa az emberre? | 50 |
| Harcsaívás a természetes vizekben | 60 |
| A harcsa tógazdasági tenyésztése | 64 |
| A félmesterséges szaporítás lényege | 67 |
| A harcsa ellenségei és betegségei | 77 |
| A kopoltyúféreg | 79 |
| A darakór | 81 |
| A harcsa halászata | 85 |
| Hálóval | 85 |
| Horoggal | 91 |
| Búvárhalászat | 95 |
| Szigonyozás | 96 |
| A hálóba vagy horogra került harcsa összeszedése | 103 |
| A harcsa horgászata | 109 |
| Harapás és fárasztás | 132 |
| A harcsa csónakba emelése | 134 |
| Csalik | 137 |
| A trófeák | 174 |
| A harcsa felhasználása a konyhán | 177 |
| Harcsából készíthető ételek | 181 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.