| Kiadó: | Papp Jenő "Muzsa" Könyvkiadó Vállalata |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 223 oldal |
| Sorozatcím: | Múzsa Könyvek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 14 cm x 10 cm |
| ISBN: | |
| Előszó | 3 |
| Bevezetés | 5 |
| A vitamin | 10 |
| Konyhatechnika | 15 |
| Hőbehatások | 20 |
| Élelmiszereink ízesítése | 32 |
| Fűszerek | 33 |
| A húsok | 40 |
| Halak | 56 |
| Tésztafélék | 61 |
| Házi pékség | 76 |
| A tej és termékei | 96 |
| Húskonzervek | 102 |
| Utasítások | 112 |
| Húsok pácolása | 113 |
| Hentesáruk | 117 |
| Újfajta főzelékek | 117 |
| Gyümölcsök teleltetése | 135 |
| Erdélyi ételek | 143 |
| Vegyes receptek | 173 |
| Kávé, tea | 196 |
| A kevert italokról | 205 |
| Az inyesmesterség szótára | 209 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.