kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Országos Kardiológiai Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 64 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Előszó | 1 |
| Az ember kalóriaszükséglete | 7 |
| Az ember testsúlya | 10 |
| A helyes táplálkozás | 12 |
| A táplálkozás ellenőrzése | 18 |
| Az ételek választéka | 20 |
| Előkészületek a főzéshez | 28 |
| Útmutató a kézikönyv használatához | 31 |
| Étkezési alapanyagok kalória táblázata | |
| Betűrendi sorrendjük szerint | 37 |
| Kalóriaértékük nagyságának sorrendje szerint | 51 |