| Kiadó: | Singer és Wolfner |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 32 oldal |
| Sorozatcím: | A jó házi konyha |
| Kötetszám: | 6 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Második kiadás. 118 recepttel. Hungaria nyomda nyomása, Budapest. |
| Szárnyasok | |
| Egészben sült csirke | 1 |
| Töltött csirke | 2 |
| Rántott csirke | 2 |
| Pörkölt csirke | 3 |
| Tejfeles csirke | 3 |
| Borsos csirke | 3 |
| Tojásos csirke | 4 |
| Kappan egészben sülve | 4 |
| Tyúk vagy kakas sülve | 4 |
| Galamb töltve | 4 |
| Galamb pörkölve vagy tejfelesen | 4 |
| Pulyka egészbe sülve | 4 |
| Pulyka fehér husa kirántva | 5 |
| Pulykapörkölt | 5 |
| Liba egészben sülve | 5 |
| Liba melle pácolva | 6 |
| Libamáj sülve | 6 |
| Libavér hagymával | 7 |
| Kacsa sülve | 7 |
| Vadliba vagy vadkacsa | 7 |
| Fácán | 7 |
| Túzok | 8 |
| Fogoly | 8 |
| Fenyőmadár | 8 |
| Szalonka | 8 |
| Vadak | |
| Nyul pácolva | 9 |
| Nyultokány | 9 |
| Nyulpörkölt | 10 |
| Őz pácolva | 10 |
| Őztokány vagy pörkölt | 10 |
| Őzfilé | 10 |
| Vaddisznó pácolva | 10 |
| Vaddisznó-tokány | 11 |
| Vaddisznó-pörkölt | 11 |
| Szarvas | 11 |
| Halak | |
| Harcsa kirántva | 11 |
| Harcsa lisztbe mártva | 12 |
| Harcsa paprikásan | 12 |
| Kecsege főzve, vajjal | 12 |
| Kecsege tejfölösen, citrommal | 12 |
| Kecsege lisztben sülve vagy nyárson | 13 |
| Fogas kirántva | 13 |
| Süllő főve, vajjal | 13 |
| Süllő sülve, lisztbe mártva | 13 |
| Süllő rácosan | 13 |
| Tok egészben főve, vajjal | 13 |
| Tok szeletekben sülve | 13 |
| Csuka | 14 |
| Ponty lisztbe mártva vagy kirántva | 14 |
| Apró hal sülve | 14 |
| Vegyes halpaprikás | 14 |
| Pisztráng főve | 14 |
| Pisztráng sülve | 14 |
| Rák tejfelesen | 14 |
| Rák főve | 15 |
| Mártások halakhoz vagy más hideg ételekhez | |
| Majonéz | 15 |
| Majonéz más módon | 15 |
| Majonéz főzve | 15 |
| Egyszerű majonéz | 15 |
| Tartármártás | 15 |
| Halhoz való hideg mártás | 15 |
| Hideg olasz mártás | 16 |
| Snidling-mártás | 16 |
| Hollandi mártás meleg halakhoz | 16 |
| Tejben főzött tészták és ételek | |
| Tejben főzött metélt | 16 |
| Tejben főzött metéltformában | 16 |
| Tejberétes gyurt tésztából | 17 |
| Tejberétes hajtogatott tésztából | 17 |
| Tejbefánk | 17 |
| Tejberizs | 17 |
| Tejbedara | 17 |
| Tejbe-köleskása | 18 |
| Puliszka tejjel | 18 |
| Kelt tészták | |
| Kalács | 18 |
| Kuglóf | 18 |
| Kuglóf mazsolával | 19 |
| Csíkos kuglóf | 19 |
| Csokoládétöltelékes kuglóf | 19 |
| Kürtös kalács | 19 |
| Aranygaluska | 20 |
| Kis kürtös kalács tepsiben | 20 |
| Tiroli rétes | 20 |
| Egyszerű tiroli rétes | 21 |
| Kelt rétes | 21 |
| Orosz rétes | 21 |
| Ostor-rétes | 21 |
| Vajas vaniliás tekercsek | 22 |
| Hajtogatott töltött bukták | 22 |
| Diós habos lepény | 23 |
| Mandulás lepény | 23 |
| Hajtogatott kelt lepény | 23 |
| Török lepény | 24 |
| Többrétü lekváros lepény | 24 |
| Tojásnélküli lepény töltve | 24 |
| Turós lepény | 24 |
| Almás lepény | 25 |
| Straszburgi fánk | 25 |
| Kavart kelt fánk | 25 |
| Pozsonyi kifli | 26 |
| Diós, mákos kifli | 26 |
| Csodakifli | 26 |
| Kis kiflik töltve | 26 |
| Apró kiflik gesztenyével töltve | 27 |
| Tojásnélküli kis kiflik | 27 |
| Kelt rudacskák kávéhoz | 27 |
| Kis kalácsok kávéhoz | 27 |
| Kelt kiflik kávéhoz | 28 |
| Császárzsemlye | 28 |
| Vajas zsemlye | 28 |
| Vizes zsemlye | 28 |
| Kifli | 28 |
| Kifli más módon | 28 |
| Vajas kifli | 29 |
| Zsurkenyér | 29 |
| Kenyérsülés | 29 |
| Kenyérsütés burgonyával | 30 |
| Komlóskorpa készitése | 31 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.