| Kiadó: | Singer és Wolfner Irodalmi Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 24 oldal |
| Sorozatcím: | A jó házi konyha |
| Kötetszám: | 7 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Nyomtatta a Hungaria könyvnyomda, Budapest. |
| Hideg ételek, pástétomok, szendvicsek | |
| Hal hidegen, hagymával, ecettel | 1 |
| Hal hidegen, tartármártással | 2 |
| Hal hidegen, majonézzel | 2 |
| Hal aszpikban | 2 |
| Marinirozott hal | 2 |
| Kaviár elkészitése | 3 |
| Hering elkészitése | 3 |
| Konzervhalak | 3 |
| Vaddisznó hidegen | 3 |
| Marhanyelv hidegen | 4 |
| Gyenge malac, hidegen | 4 |
| Borjufelsár halmódra, hidegen | 4 |
| Vagdalt borjuhus főve, hidegen | 4 |
| Vagdalt hus hidegen | 5 |
| Vagdalt hus hidegen, citromosan | 5 |
| Töltött hus főve, hidegen | 5 |
| Vegyes hus, máj, velő aszpikban | 6 |
| Csirke majonézzel | 6 |
| Csirke aszpikban | 6 |
| Töltött tojás aszpikban | 7 |
| Libamáj aszpikban | 7 |
| Libamáj-pástétom | 7 |
| Libamáj-pástétom más módon | 8 |
| Libamáj-pástétom | 8 |
| Libamáj-pástétom, nem főzött | 8 |
| Nyul-pástétom | 8 |
| Nyul-pástétom más módon | 9 |
| Borjuhus-pástétom | 9 |
| Velős pástétom tésztában | 9 |
| Mikádó-szelet | 10 |
| Sült pecsenyék hidegen | 10 |
| Különböző szendvicsek | 10 |
| Pástétom szeletek | 10 |
| Szardellás vajas szeletek | 10 |
| Vajas szeletek | 11 |
| Sonkás szeletek | 11 |
| Tojásos szeletek | 11 |
| Ajókás szeletek | 11 |
| Szardiniás szeletek | 11 |
| Sajtos szeletek | 11 |
| Káviáros szeletek | 11 |
| Májas vagy pecsenyés szeletek | 11 |
| Réteges szeletek | 11 |
| Köritett liptói turós szeletek | 11 |
| Disznófejsajt gombával, frissen, füstöletlen | 12 |
| Kocsonya | 12 |
| Gyenge malackocsonya | 13 |
| Sonka | 13 |
| Füstölt sertéskaraj hidegen | 13 |
| Füstölt nyelv, kolbász, hurka hidegen | 13 |
| Pácolt füstölt szalonna, szalámi és császárhus | 13 |
| Nyulpástétom | 13 |
| Saláták | |
| Uborkasaláta | 14 |
| Uborkasaláta tejföllel | 14 |
| Paprikasaláta | 14 |
| Céklasaláta | 14 |
| Paradicsomsaláta | 15 |
| Burgonyasaláta zellerrel | 15 |
| Ecetes torma | 15 |
| Forrázott saláta | 15 |
| Forrázott saláta tejföllel | 16 |
| Galambbegysaláta forrázva | 16 |
| Ecetes saláta | 16 |
| Vörös káposztasaláta | 16 |
| Savanyu káposzta párolva vagy nyersen | 17 |
| Uborka savanyitása nyáron | 17 |
| Disznóölés | |
| A sonka pácolásához való pác | 18 |
| A kolbász, hurkák és sajthoz való füszerek | 18 |
| A disznófejsajthoz való pác | 18 |
| A szalonna pácolásához | 18 |
| A disznóölési nap | 18 |
| Sonka pácolása és füstölése | 19 |
| A karaj és egyéb husok sózása, pácolása, füstölése | 20 |
| Nyelv pácolása, füstölése | 20 |
| Füstöletlen fehér sós szalonna | 20 |
| Füstölt pácos szalonna fokhagymásan | 20 |
| Füstölt pácos szalonna forrázva | 20 |
| Kolbász | 21 |
| Császárhus | 21 |
| Házi szalámi | 21 |
| Májas hurka | 22 |
| Tüdős hurka | 22 |
| Francia májas hurka | 22 |
| Köleskásás hurka | 22 |
| Véreshurka és gömböc | 23 |
| Disznófejsajt füstölve | 23 |
| Zsirolvasztás | 23 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.