kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Medicina Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 175 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 11 cm |
| ISBN: | 963-240-731-8 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
| Előszó | 7 |
| Jól tápláltak vagyunk | 9 |
| Örökölhető-e az elhízás? | 9 |
| A tudás már fél siker | 12 |
| Csak egyetlen számot! | 13 |
| Az észrevétlen hízás | 15 |
| A kényelmesebb élet | 15 |
| A nők külön veszedelme | 17 |
| A férfiak veszedelme | 8 |
| Csak egy csésze fekete | 20 |
| Ki a kövér, kinek ajánlott a fogyás? | 23 |
| Az elhízás fenyegető rémei | 23 |
| Normál súly, ideális súly | 25 |
| Terhesek, öregek, gyerekek | 26 |
| A fogyókúra általános feltételei | 29 |
| Mire van feltétlenül szüksége a szervezetnek? | 29 |
| A fogyókúra vakvágányai | 31 |
| A döntő feltétel: az akarat | 33 |
| A fogyókúra kellékei | 37 |
| Egészség, orvosi felügyelet | 39 |
| Torna, mozgás | 39 |
| Az ideális fogyókúra aranyszabályai | 43 |
| A fogyókúra általános szempontjai | 43 |
| Az ételek helyes megválasztása | 47 |
| A fogyókúra mankói | 52 |
| A fogyókúra kalóriaszükséglete | 54 |
| A fogyókúra következményei | 56 |
| Tizennégy fogyókúrás módszer | 59 |
| Nulldiéta | 60 |
| Váltakozó diéta | 61 |
| Folyadékdiéta | 62 |
| Haldiéta | 63 |
| 800 kalóriás diéta | 64 |
| 1000 kalóriás diéta | 65 |
| 1200 kalóriás diéta | 66 |
| Mayo-diéta | 67 |
| Bizarr-diéta | 68 |
| Irodai diéta | 69 |
| Jó közérzet diéta | 70 |
| 1500 kalóriás diéta | 71 |
| Kombinált diéta | 71 |
| Hétvégi diéták | 72 |
| Étkezési minták fogyókúrázóknak | 75 |
| Reggelik | 75 |
| Ebédek | 77 |
| Vacsorák | 81 |
| Tízóraik, uzsonnák | 84 |
| Napi és heti fogyókúrás mintaétrendek | 85 |
| Nyolcszáz kalóriás heti étrend | 85 |
| Ezer kalóriás heti étrend | 87 |
| Ezerkétszáz kalóriás heti étrend | 90 |
| Alapelvek diétás ételek készítéséhez | 93 |
| A vásárlás | 93 |
| A diétás ételek ízesítése és a rántás | 96 |
| Cukor helyett édesítőszer | 97 |
| A korszerű főzés szabályai | 98 |
| Korszerű konyhatechnika | 100 |
| Fogyókúrás receptek | 103 |
| Megjegyzések a receptek használatához | 104 |
| Levesek | 106 |
| Húsok, feltételek | 110 |
| Zöldségfélék, főzelékek, köretek | 118 |
| Saláták | 123 |
| Egytálételek | 130 |
| Édességek | 141 |
| Hideg ételek | 144 |
| Étvágyfalatok (zakuszki) | 148 |
| A tartós karcsúság titka | 151 |
| A testsúly megtartása | 151 |
| A korszerű táplálkozás | 152 |
| Csalafinta fogások, diétás készítmények | 155 |
| Kiegensúlyozó napi és heti mintaétrendek | 156 |
| Kalóriatáblázat | 161 |
| Élelmianyagok kalóriaértéke | 161 |
| Konzervek és leveskészítmények kalóriaértéke | 165 |
| Készételek (hagyományosan) kalóriaértéke | 165 |
| Édesipari termékek kalóriaértéke | 167 |
| Italok kalóriaértéke | 167 |
| Diétás vagy diétásnak tekintett készítmények kalóriaértéke | 168 |
| Ételmutató | 169 |