A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II.

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Singer és Wolfner Könyvkereskedése
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 394 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Harmadik kiadás. Két kötet egy könyvben. Az I. kötetet 1904-ben, a II. kötetet 1905-ben adták ki. Nyomtatta Légrády Testvérek könyvnyomdája, Budapesten.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

Deczemberi alkonyat borult a tájra. A lehanyatló nap még egy tétovázó pillantást vetett az uradalmi malom nagy szobájába, azután a sarokablak széles kőpárkányán... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

Deczemberi alkonyat borult a tájra. A lehanyatló nap még egy tétovázó pillantást vetett az uradalmi malom nagy szobájába, azután a sarokablak széles kőpárkányán szétrakosgatott különös alakú holmikról szépecskén leszedte sugarának utolsó lanyha sziporkáját is és beletemetkezett azokba a havas felhődunnákba, a melyek lomhán, de következetesen emelkedtek fel a nyugati égen.
Azok a sajátságos csillogásu tárgyak ott az ablak párkányán az orvos szerszámai voltak, afféle műszergyüjtemény, a melynek éles villogása is megdöbbentő látványt nyújt és megborzongatja az ember idegzetét.
Az ablakon át beszűrődő világosságba húzva állt egy jókora ágy, a melyre fejtől és lábtól esetlen alakú, parasztosan rikitó tulipántok és rózsák voltak mázolva s ebben az ágyban, a csíkos héjú dunnák és párnák közt feküdt az uradalmi molnár.
Az orvos fürge keze éppen most szabadította meg őt attól a gégebajtól, a mely már nem egyszer megfojtassál fenyegette volt. Nagyon kényes, veszedelmes egy vállalkozás volt ez a műtét; de ez a fiatal ember, a ki most lassan leeresztette a függönyt és zajtalanul a tokba rakosgatta a műszereket, teljesen megelégedettnek látszott ... A műtét sikerült... Vissza

Tartalom

I. kötet 1-198
II. kötet 1-196

Marlitt E.

Marlitt E. műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marlitt E. könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II. A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II. A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II. A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II. A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II. A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II. A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II. A Kereskedelmi Tanácsos Házánál I-II.
Állapot:
4.280 Ft
2.140 ,-Ft 50
11 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!