Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A közönyösök

Szerző
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 303 oldal
Sorozatcím: Nagy siker volt
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-9282-29-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Moravia ebben a korai, mégis egyik legsikeresebb regényében elvezet a két világháború közötti olasz kispolgárok hétköznapjaiba, melynek világa és hangulata nem igazán ismert a magyar olvasók előtt. Az őszinteség nélküli, közönyös, bágyadt és erkölcsi válságokkal teli, a buja szexualitástól eltekintve eseménytelen polgári légkörről, mely leplezetlenül tárul elénk, Moravia e könyve előtt nem kaphattunk ilyen pontos képet.
A művészien megírt erotika, mely szerelmi sokszögek formájában kíséri végig e kitűnő regényt, az akkori társadalom hű tükörképe, s azoké, akik vétkesek a közöny bűnében.
Moravia jóval a második világháború kirobbanása előtt már figyelmeztet, hogy ez az a polgári miliő, mely a szép célok nélküli ifjúság számára ordas eszmék táplálója is volt - és lehet.

Alberto Moravia

Alberto Moravia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alberto Moravia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem