| Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kaposvár |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 62 oldal |
| Sorozatcím: | Könnyen, gyorsan, finomat |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 16 cm |
| ISBN: | 963-684-389-9 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Elmélet | |
| Burgonya | 4 |
| Melyiket válasszam? - Főzési tulajdonságok | 5 |
| A burgonya elkészítése | 6 |
| Burgonyapüré alaprecept | 7 |
| Burgonyasaláta 4x másképpen | 8 |
| Burgonyafánk 4x másképpen | 9 |
| Élvezetes mártogatók sült és főtt burgonyához | 10 |
| Maradékból a legjobbat | 11 |
| Receptek | |
| Az Óvilágból - finom felfújtak, tartalmas egytálételek és puha gombócok | 12 |
| A nagyvilágból - fűszeres ötletek gyömbérrel, mentával és citrommal | 34 |
| Az Újvilágból - héjában sült burgonyák krémes töltelékkel és csípős tortillák | 48 |
| Extra | |
| Receptmutató | 60 |
| Impresszum | 62 |
| 10 biztos tipp, melyekkel garantáltan sikerülnek a burgonyás receptek | 64 |