kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Általános tudnivalók | |
| A főzés és a hozzávalók | 1 |
| Készítési és kezelési módok | 7 |
| A főzési anyagok ismertetése | 12 |
| Asztal és étlap | 15 |
| A felszeldelésről | 16 |
| A leves | |
| Hús- és zöldséglevesek | 29 |
| Bőjti levesek | 64 |
| Levesbe valók | 77 |
| Mártások | 85 |
| Előétkek | 102 |
| Húsok | |
| Marhahús | 183 |
| Szárnyasok | 263 |
| Vadak | |
| Szárnyas vadak | 316 |
| Szőrmés vadak | 342 |
| Halak | 355 |
| Főzelékek | 385 |
| Saláták | 408 |
| Tészták | 428 |
| A gyümölcsökről | |
| A befőzésről általában | 455 |
| Étlapok az év minden napjára | 502 |
| Régi és új mértékek összehasonlító táblája | 507 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.