| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői papírkötés |
| Oldalszám: | 297 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. |
| Előszó | 7 |
| Bevezetés | 9 |
| Útmutató háziasszonyok részére | 11 |
| Tésztafajták és készítési módszereik. Alapreceptek | 15 |
| Speciális tésztafajták | 29 |
| Töltelékek | 35 |
| Egyszerű sütemények | 45 |
| Torták, szeletek, roládok | 103 |
| Mignonok, desszertek, csemegék | 167 |
| Tejszínes sütemények | 195 |
| Marcipános sütemények | 217 |
| Teasütemények | 225 |
| Különleges sütemények | 251 |
| Fagylaltok, parfék, poharas krémek | 265 |
| Felhasznált szakirodalom | 289 |
| Tárgymutató | 291 |