A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

A magyar fűszerpaprika

Helyes termesztése és ipari feldolgozása

Szerző
Budapest
Kiadó: Magyar Fűszerpaprikát Értékesítő Központi Szövetkezet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 95 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. Nyomtatta a Pallas nyomda, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A magyar fűszerpaprika eredeti, sajátos minőségének a megóvása és e minőség állandó biztosítása céljából a fűszerpaprika őrlemény két évtized óta csakis állami márkázással kerülhet forgalomba.... Tovább

Előszó

A magyar fűszerpaprika eredeti, sajátos minőségének a megóvása és e minőség állandó biztosítása céljából a fűszerpaprika őrlemény két évtized óta csakis állami márkázással kerülhet forgalomba.
Részben ugyane szempontok biztosítása, de főleg a paprikatermeléssel foglalkozó kisgazdák érdekeinek a megvédése volt a m. kir. kormány célja, amidőn 1934-ben 1890. számú rendeletével meghatározta, hogy fűszerpaprikát csakis Szeged és környéke, valamint Kalocsa és környéke zárt területén, illetőleg átmenetileg e zárt területekhez tartozó ú. n. külső körzetben lehet termelni. E rendelet szerint fűszerpaprika csakis az erre alkalmas országrészeken termelhető és a rendelet a termelést azoknak a kisgazdáknak a számára biztosítja, akik eddig is ezzel foglalkoztak és akiknek megélhetését részben a magyar fűszerpaprikatermelés adta már korábban és adja ma is... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem