A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

A Magyar Tudományos Akadémia Kémiai Tudományok Osztályának Közleményei 5. kötet 4. szám

5. kötet 4. szám

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Cholnoky László - Györgyfy Katalin - Nagy Erzsébet - Pánczél Márta: Vizsgálatok a karotinoidfestékekről, I. A vörös paradicsom-paprika festékei419
Erdey László - Kálmán László - Almásy Andor: A ritkaföldfémek csoportjának meghatározása443
Hoffmann Géza: Fizikai-kémiai jellegű kutatások az élelmiszeriparban453
Erdey László - Paulik Ferenc: Csapadékok termikus vizsgálata, I. rész. Fémoxalát csapadékok461
Erdey László - Paulik Ferenc: Csapadékok termikus vizsgálata, II. rész. Alumínium-hidroxid csapadékok477
Oláh György - Pavláth Attila - Kuhn István: Szerves fluorvegyületek előállítása, IX. Nitrofluorbenzolok monomolekuláris redukciója489
Oláh György - Pavláth Attila - Kuhn István: Szerves fluorvegyületek előállítása, X. Nitrofluorbenzolok bimolekuláris redukciója493
Oláh György - Pavláth Attila - Kuhn István: Szerves fluorvegyületek előállítása, XI. Néhány aromás fluorszármazék előállítása505
Erdey László - Inczédy János: Adatok a hidrogénperoxid lúgos közegben történő bomlásának kinetikájához513
Hajós Zoltán - Fodor József: Színezékek fakulásának gátlása, I.533
Fodor József - Hajós Zoltán: Ioncserélőkkel katalizált hidrolízis545
Schulek Elemér - Pungor Ernő - Konkoly Thege Ilona: Reakciók ezüstjodid-felületen561
Telegdy-Kováts László: Élelmiszeripari mesterséges adalékanyagok hatása az enzimaktivitásra, I. Mesterséges színezékek hatása pankreász-lipázra567
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem