kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Black & White Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Nyíregyháza |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 311 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-9407-06-2 |
| A magyar konyha története | 5 |
| A magyar konyha különleges főzéstechnikája | 12 |
| Levesek és levesbetétek | 15 |
| Egyszerű levesek | 15 |
| Különleges levesek | 22 |
| Levesek mint önálló ételek | 27 |
| Levesbetétek | 31 |
| Főzelékek és köretek | 35 |
| Főzelékek | 35 |
| Köretek | 43 |
| Hideg és meleg előételek | 51 |
| Hideg előételek | 51 |
| Meleg előételek | 61 |
| Hideg és meleg halételek | 77 |
| Hideg halak | 77 |
| Meleg halak | 81 |
| Rákok-békák | 91 |
| Húsok | 94 |
| Marhahúsok | 114 |
| Mártások | 119 |
| Borjúhúsok | 125 |
| Sertéshúsok | 143 |
| Bárány- és ürühúsok | 170 |
| Vad és vadszárnyas | 181 |
| Házi szárnyasok | 193 |
| Saláták | 219 |
| Tészták | 225 |
| Torták, krémmel töltött és vegyes tészták | 225 |
| Teasütemények, piskóták, mézes tészták | 247 |
| Pogácsák | 252 |
| Kevert és égetett tészták | 254 |
| Rétesek | 258 |
| Kelt tészták | 262 |
| Vajas tészták | 266 |
| Főtt tészták | 271 |
| Befőzés | 280 |
| Befőttek készítése és gyümölcsök tartósítása | 281 |
| Zöldségfélék tartósítása | 290 |
| Sajtok | 297 |
| Betűrendes tárgymutató | 301 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.