kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Minerva-Janus |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 285 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-02-7778-6 |
| A magyar konyha története | 5 |
| A magyar konyha különleges főzéstechnikája | 12 |
| Levesek és levesbetétek | 16 |
| Egyszerű levesek | 16 |
| Különleges levesek | 22 |
| Levesek mint önálló ételek | 26 |
| Levesbetétek | 30 |
| Főzelékek és köretek | 34 |
| Főzelékek | 34 |
| Köretek | 41 |
| Hideg és meleg előételek | 48 |
| Hideg előételek | 48 |
| Meleg előételek | 57 |
| Hideg és meleg halételek | 71 |
| Hideg halak | 71 |
| Meleg halak | 75 |
| Rákok-békák | 83 |
| Húsok | 86 |
| Marhahúsok | 89 |
| Mártások | 109 |
| Borjúhúsok | 115 |
| Sertéshúsok | 131 |
| Bárány- és ürühúsok | 156 |
| Vad és vadszárnyas | 166 |
| Házi szárnyasok | 177 |
| Saláták | 201 |
| Tészták | 206 |
| Torták, krémmel töltött és vegyes tészták | 206 |
| Teasütemények, piskóták, mézes tészták | 226 |
| Pogácsák | 230 |
| Kevert és égetett tészták | 232 |
| Rétesek | 235 |
| Kelt tészták | 238 |
| Vajas tészták | 242 |
| Főtt tészták | 246 |
| Befőzés | 255 |
| Befőttek készítése és gyümölcsök tartósítása | 256 |
| Zöldségfélék tartósítása | 264 |
| Sajtok | 270 |
| Betűrendes tárgymutató | 275 |