kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Minerva Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
| Oldalszám: | 243 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 19 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér, színes fotókkal illusztrálva. |
| A magyar konyha története | 3 |
| A magyar konyha különleges főzéstechnikája | 9 |
| Levesek és levesbetétek | 13 |
| Egyszerű levesek | 14 |
| Különleges levesek | 18 |
| Levesek mint önálló ételek | 21 |
| Levesbetétek | 24 |
| Főzelékek és köretek | 27 |
| Főzelékek | 27 |
| Köretek | 33 |
| Hideg és meleg előételek | 39 |
| Hideg előételek | 39 |
| Meleg előételek | 46 |
| Hideg és meleg halételek | 57 |
| Hideg halak | 58 |
| Meleg halak | 60 |
| Rákok-békák | 67 |
| Húsok | 69 |
| Marhahúsok | 72 |
| Mártások | 88 |
| Borjúhúsok | 92 |
| Sertéshúsok | 105 |
| Bárány- és ürühúsok | 125 |
| Vad és vadszárnyas | 133 |
| Házi szárnyasok | 143 |
| Saláták | 162 |
| Tészták | 167 |
| Torták, krémmel töltött és vegyes tészták | 167 |
| Teasütemények, piskóták, mézes tészták | 183 |
| Pogácsák | 186 |
| Kevert és égetett tészták | 187 |
| Rétesek | 190 |
| Kelt tészták | 192 |
| Vajas tészták | 195 |
| Főtt tészták | 198 |
| Befőzés | 206 |
| Befőttek készítése és gyümölcsök tartósítása | 206 |
| Zöldségfélék tartósítása | 213 |
| Sajtok | 218 |
| Kevert italok és likőrök | 222 |
| Coctailek | 223 |
| Fizzek | 223 |
| Likőrök | 224 |
| Étrendek összeállítása | 226 |
| Egyszerűbb étrendek a tavaszi hónapokra | 227 |
| Egyszerűbb étrendek a nyári hónapokra | 228 |
| Egyszerűbb étrendek az őszi hónapokra | 228 |
| Egyszerűbb étrendek a téli hónapokra | 229 |
| Alkalmi étrendek | 231 |
| Betűrendes tárgymutató | 235 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.