kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Corvina Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 91 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 20 cm |
| ISBN: | 963-13-3098-2 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal. |
| Ajánlás | 8 |
| Általános ismeretek | 8 |
| A mikrohullámú sütő elmélete | 9 |
| A mikrohullámú sütő használatának legfontosabb szabályai | 10 |
| Milyen edényeket használjunk a mikrohullámú sütőben? | 11 |
| Edényteszt | 11 |
| Üvegedények | 11 |
| Porcelánedények | 12 |
| Műanyag edények | 12 |
| Fémedények vagy fémtartalmú tálak (ólomkristály) | 12 |
| "Barnító" edények | 13 |
| Kerámia- és cserépedények | 13 |
| A mikrohullámú sütő technikája | 14 |
| A mikrohullámú sütő alkalmazásának módszerei | 15 |
| KIolvasztás | 15 |
| Melegítés | 15 |
| Főzés-sütés | 16 |
| Néhány meglepő alkalmazási lehetőség | 17 |
| Néhány főzési fortély | 18 |
| Levesek, mártások | |
| Paradicsomleves | 22 |
| Húsleves | 22 |
| Burgonyaleves | 22 |
| Hagymaleves | 23 |
| Gyors káposztaleves | 23 |
| Káposztaleves korhely módra | 23 |
| Zellerleves | 24 |
| Gombaleves | 24 |
| Meggyleves | 25 |
| Sajtleves | 25 |
| Besamelmártás | 26 |
| Mustármártás | 26 |
| Fokhagymamártás | 26 |
| Tormamártás | 27 |
| Olaszos mártás | 28 |
| Gombamártás | 29 |
| Kapormártás | 29 |
| Sajtmártás | 29 |
| Zöldségfélék, főzelékek, köretek | |
| Konzerv zöldségek | 32 |
| Zöldségfélék a mikróban | |
| Töltött paradicsom | 33 |
| Töltött burgonya | 34 |
| Párolt savanyú káposzta | 34 |
| Párolt karfiol | 34 |
| Töltött zucchini | 35 |
| Töltött uborka | 35 |
| Zöld hamburger | 35 |
| Párolt spárga | 36 |
| Paradicsomos előétel | 36 |
| Paradicsomos káposzta | 37 |
| Cikória sonkával | 37 |
| Hagymasaláta | 37 |
| Svédgomba | 38 |
| Póréhagyma sonkával | 38 |
| Céklasaláta | 39 |
| Gombapörkölt | 39 |
| Padlizsán sajttal | 39 |
| Főtt burgonya | 39 |
| Burgonya héjában | 40 |
| Resztelt burgonya | 40 |
| Burgonyakrokett | 40 |
| Sajtos burgonya | 40 |
| Reszelt burgonya | 40 |
| Paprikás burgonya | 40 |
| Rác burgonya | 41 |
| Tésztafélék kifőzése - alaprecept | 41 |
| Tarhonyakészítés | 41 |
| Zsemlegombóc | 41 |
| Tojásos zsemlegombóc | 42 |
| Gombás rizs zöldborsóval | 42 |
| Paradicsomos rizs | 42 |
| Rásztor rizs | 43 |
| Főtt rizs | 43 |
| Húsételek | |
| Hagymás karaj | 46 |
| Sült karaj | 46 |
| Sertéssült - natúr | 46 |
| Almás sertéssült | 47 |
| Sertéspörkölt | 47 |
| Gombás-húsos batyu | 48 |
| Karaj tejföllel és sajttal | 48 |
| Töltött hússzeletek | 48 |
| Gombás sertésszelet | 49 |
| Egybesült vagdalt hús sajttal | 50 |
| Puszta vagdalt | 50 |
| Húscsigák | 51 |
| Mikro hamburger | 51 |
| Pirított máj | 52 |
| Bélszín-natúr | 52 |
| Marhapörkölt | 52 |
| Marhafelsál vörösborban | 52 |
| Marhafelsál fehérboros pácban | 53 |
| Marhahústekercs | 53 |
| Marhafelsál Stroganoff módra | 53 |
| Szárnyasok | |
| Sült csirke | 56 |
| Paprikás csirke | 56 |
| Rakott szárnyas csigatésztával | 57 |
| Töltött csirkecomb | 58 |
| Pulykamell szalonnával | 58 |
| Pulykamell Hawaii módra | 59 |
| Pulykapaprikás | 59 |
| Pulykamell mandulával | 60 |
| Rakott pulykamell zöldséggel | 61 |
| Halételek | |
| Szalonnás tonhal | 64 |
| Hal sajtkrémmel | 64 |
| Rác ponty | 64 |
| Tűzdelt ponty | 65 |
| Halpaprikás | 65 |
| Tonhal paradicsommártással | 65 |
| Gombás hek vagy süllő | 66 |
| Halszeletek San Remo módra | 66 |
| Mandulás pisztráng | 67 |
| Halfrikasszé | 67 |
| Tojás- és sajtételek, melegszendvicsek | |
| Pásztor rántotta | 71 |
| Tojásfánk | 70 |
| Ham and eggs | 70 |
| Zöld tojáskocka | 71 |
| Tojás pohárban | 71 |
| Halas melegszendvics | 71 |
| Pizzaszendvics | 72 |
| Svájci sajtfondü | 72 |
| Sonkás melegszendvics | 72 |
| Camenbert-szendvics | 72 |
| Melegszendvics Hawaii módra | 73 |
| Csirkés melegszendvics | 75 |
| Gombás szendvics | 75 |
| Tojásos melegszendvics gombás besamelmártással | 75 |
| Sütemények, desszertek, lekvárok, forró italok, kompótok | |
| Piskóta | 78 |
| Kefíres sütemény | 79 |
| Kabinett-sütemény | 80 |
| Néger piskóta | 81 |
| Csokoládés-diós sütemény | 81 |
| Gyümölcsös túródesszert | 81 |
| Túrós sütemény | 82 |
| Gyors túrós sütemény | 83 |
| Mikro-kalács | 83 |
| Mazsolás kétszersült | 83 |
| Tejbegríz | 83 |
| Frankfurti diós | 84 |
| Gesztenyés sütemény | 84 |
| Csokoládékrém | 85 |
| Karamellabonbon | 87 |
| Havas ananász | 87 |
| Csokoládés manduladarabkák | 87 |
| Puding | 87 |
| Eperdzsem | 87 |
| Narancsöntet | 87 |
| Vaníliás öntet | 88 |
| Hideg csokoládéöntet | 88 |
| Puncsöntet | 88 |
| Puncs vörösborból | 89 |
| Narancspuncs | 89 |
| Sült alma | 90 |
| Sült banán | 90 |
| Kompót | 91 |