A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A modern háztartás iskolája

Főtantárgy: Egytálételek - konzervből


Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 15 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a füzetből:

Az ételkonzervek melegítésének legjobb módja, ha a dobozt vízzel félig telt edénybe állítjuk, a vizet felforraljuk, és a konzervet még kb. 10 percig állni hagyjuk a forró... Tovább

Előszó

Részlet a füzetből:

Az ételkonzervek melegítésének legjobb módja, ha a dobozt vízzel félig telt edénybe állítjuk, a vizet felforraljuk, és a konzervet még kb. 10 percig állni hagyjuk a forró vízben. Ezalatt a doboz tartalma teljesen átforrósodik, de nem ég le. Ezután a dobozt törlőruhával kiemeljük a vízből, megtöröljük és felnyitjuk. A konzervnyitót úgy szúrjuk a fedőbe, hogy a dobozt egy kissé ferdén tartjuk, ugyanis a doboz felső szélén levegő van, és ha ide szúrjuk a konzervnyitót, nem spriccel ki az étel leve.
A forró vízből kivett konzerves üveget úgy nyitjuk ki, hogy a záróabroncsot levesszük, késpengét dugunk a gumigyűrű és a fém fedőlapka közé, és óvatosan addig mozgatjuk, míg a lapka le nem válik. (A hideg konzerves üvegeket is így nyitjuk ki.) Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv