Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

963.020

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig!

A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék)

Az összes ismeretek enciklopédiája/Tizenhat kötetben/Téba-Zsuzsok

Szerkesztő

Kiadó: Pallas Irodalmi és Nyomdai Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 1.242 oldal
Sorozatcím: A Pallas Nagy Lexikona
Kötetszám: 16
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Töredék kötet. A szövegben 227 ábra; külön mellékletül 69 kép, ezek közt 7 szinnyomat, 20 térkép és 4 városi tervrajz. Nyomatott a Pallas Nagy Lexikona számára készült famentes papiron a Pallas Irodalmi és Nyomdai Részvénytársaság Nyomdájában. További kapcsolódó személyek a műben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mély hálával vagyok eltelve, mert befejezve látom azt a vállalkozást, mely sokak véleménye szerint annyira felülmulta a hazai viszonyok mértékét, hogy az ügy legjobb barátjai is féltették, intették... Tovább

Előszó

Mély hálával vagyok eltelve, mert befejezve látom azt a vállalkozást, mely sokak véleménye szerint annyira felülmulta a hazai viszonyok mértékét, hogy az ügy legjobb barátjai is féltették, intették tőle magát a vállalkozót.
A Pallas Nagy Lexikonának legutolsó levele is megvan és a munka egészben csaknem egy negyedével mulja fölül amaz arányokat, amelyeket részint elbirhatatlan nagyoknak, részben megközelíthetetlennek itéltek azok, akik ebben a dologban szakértők. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVI. (töredék)

Belülről megerősített példány. A gerinc vászonnal pótolt. A borító kopottas. A lapélek enyhén foltosak. A kötés megnyílt.

A lapélek mintázottak.

Állapot: Sérült
7.400 Ft
5.920 ,-Ft 20
30 pont kapható
Kosárba