Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig!

A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék)

Az összes ismeretek enciklopédiája/I. pótkötet/A-J

Szerkesztő

Kiadó: Pallas Irodalmi és Nyomdai Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott félbőr kötés
Oldalszám: 821 oldal
Sorozatcím: A Pallas Nagy Lexikona
Kötetszám: 17
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Aranyozott gerincű félbőr kötésben, dombornyomott táblával, Aufrecht és Goldschmied könyvkötészetéből. Töredék kötet. A szövegben 85 ábra; külön mellékletül 22 kép, ezek közt 1 városi tervrajz. Nyomatott a Pallas Nagy Lexikona számára készült famentes papiron a Pallas Irodalmi és Nyomdai Részvénytársaság nyomdájában.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A pótkötetek szorosan kapcsolódnak az I-XVI. kötethez. Az ott előfordult személyneveket a pótkötetekben rendszerint utalás nélkül vettek fel, vagyis tudni kell, hogy a XVII., XVIII. kötetekben... Tovább

Előszó

A pótkötetek szorosan kapcsolódnak az I-XVI. kötethez. Az ott előfordult személyneveket a pótkötetekben rendszerint utalás nélkül vettek fel, vagyis tudni kell, hogy a XVII., XVIII. kötetekben található pótlékok csak kiegészítései a főmunkában levő ily cikkeknek. Nagy számban előforduló azonos személyneveknél azonban, könnyebb tájékozás végett, kitettük zárójelben, közvetetlen a név után, nemcsak a főmunka ama kötetének számát, amelyben az alapcikk keresendő, hanem a folyó számot is, amely alatt az illető név föllelhető. a dologi neveknél, ahol szükségesnek mutatkozott, szintén föl van véve az utalás, hogy az alapcikk melyik kötetben fordul elő. az egyszerü utalásoknál, ha a főmunkára vonatkoznak, mindig kitettük, hogy az utalt cikk melyik kötetben található meg. Ahol ilyen kötetre való utalás kitéve nincs, az azt jelenti, hogy az utalt cikk a pótkötetben van. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék) A Pallas Nagy Lexikona XVII. (töredék)

A könyv gerince javított, melyre tévesen a 18. kötet II. pótkötet (K-Z) bőr gerince lett ragasztva. A borító sarka sérült.

A lapélek mintázottak.

Állapot: Közepes
8.280 Ft
6.620 ,-Ft 20
33 pont kapható
Kosárba
Akár 10-100% kedvezménnyel!