| Kiadó: | Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 92 oldal |
| Sorozatcím: | A sütőipar időszerű közgazdasági kérdései |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Kézirat gyanánt. |
| Bevezető | 3 |
| Vokány Béla: Megnyitó | 4 |
| Dr. Biczó János: Sütőipari termékforgalmazás az új gazdasági mechanizmusban | 6 |
| Korreferátumok | |
| Dr. Németh László felszólalása | 21 |
| Györkey Sándor felszólalása | 24 |
| Rédi Ferencné: Az új sütőipari árrendszer lényeges és közgazdasági jelentősége | 28 |
| Korreferátumok | |
| Liker János felszólalása | 46 |
| Molnár István felszólalása | 52 |
| Kende Iván: A választékösszetétel várható alakulásának fő tendenciája | 58 |
| Korreferátumok | |
| Szeiler Zoltán felszólalása | 76 |
| Dr. Apor Péter felszólalása | 84 |
| Zárszó | 91 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.