| Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 72 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 29 cm x 21 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Kihajtható mellékletekkel. |
| Összefoglalás és javaslatok | |
| Bevezetés | 1 |
| Az üzemek közötti kooperáció, illetve profilozás lehetősége | 3 |
| A kooperáció, illetve porfilozás lehetőségének vizsgálata a nyersanyagtermelés és felvásárlás nézőpontjából | 8 |
| A nyersanyagtermelés területi megoszlása | 8 |
| A felvásárlás területi megoszlása és szezonális ingadozása | 12 |
| A kooperáció, illetve porfilozás lehetőségének vizsgálat az ipari feldolgozás nézőpontjából | 19 |
| A porfilozás jelentősége az állóeszköz és az élő munka kihasználása szempontjából | 20 |
| A porfilozás jelentősége a minőségi kihozatal és a kikészítési módok tekintetében | 22 |
| A kooperáció, illetve profilozás gazdasági hatásainak értékelése | 37 |
| A feldolgozási költség és a beruházási szükséglet változása a termelés profilozása következtében | 37 |
| A termelés koncentrálásának gazdasági értékelése | 59 |
| A termeléskoncentráció lehetőségeinek vizsgálata | 59 |
| A megvalósitható termeléskoncentráció gazdasági hatása | 64 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.