kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Felsőoktatási Jegyzetellátó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 70 oldal |
| Sorozatcím: | A Mérnöki Továbbképző Intézet előadássorozatából |
| Kötetszám: | 3958 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 23 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| A pszihrofil mikroorganizmusok jelentősége a tejtermékekben | 3 |
| A pszihrofil mikroorganizmusok definiciója és főbb tulajdonságaik | 3 |
| Pszihrofil mikroorganizmusok a tejben és a tejtermékekben | 9 |
| A pszihrofil csirák kimutatása és mennyiségi meghatározása | 11 |
| A bakteriofág-kérdése, jelenlegi állása | 13 |
| A tej mikrobatartalom alapján való minősítése | 20 |
| A nyers tej baktériumflórája és a tejtermékek minősége közti összefüggés | 20 |
| A tej minősítésének módszerei és bírálatuk | 22 |
| A tejben és a tejtermékekben előforduló mikroorganizmusok együttélése | 30 |
| Bevezetés | 30 |
| Az együttélés különböző formáinak kimutatása illetve vizsgálati módszerei | 33 |
| Különböző tejsavbaktérium fajok és törzsek együttélése | 35 |
| Tejsavbaktériumok és más baktériumok együttélése | 40 |
| Tejsavbaktériumok és élesztők illetve penészek együttélése | 45 |
| A tejtermékekben előforduló egyéb mikroorganizmusok együttélése | 46 |
| Befejezés | 52 |
| Irodalom | 53 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.