kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Agrárinformációs Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 102 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-502-571-8 |
| Megjegyzés: | 8 táblázattal illusztrálva. |
| Bevezető | 3 |
| A szójakezelés szükségessége | 6 |
| Gundel János - Dr. Mátrai Tibor: A szója antinutritív anyagok, azok kimutatása | 6 |
| A szójabab kezelésének lehetőségei | 13 |
| Műszaki megoldások | 13 |
| Nedves kukorica és szójabab szervessavas erjesztése | 17 |
| Kísérleti eredmények | 26 |
| Dr. Heincs Zoltán: Hőkezelési eljárások hatása a szójabab tulajdonságára és takarmányozási értékére | 26 |
| Schmidt János - Kaszás István - Sipőcz József: Unipro szója felhasználása hizósertések takarmányozásában | 41 |
| Bocchi-berendezéssel hőkezelt teljes szója felhasználása a sertéshizlalásban | 49 |
| Vincze László: A pelyhesített szójabab takarmányozási értéke pecsenyecsibénél | 58 |
| Schmidt János - B. Kissné Kelemen Gertrud: Bocchi- berendezéssel kezelt teljes szója felhasználása | 65 |
| Gundel János - Dr. Mátrai Tibor: Azonos szójatételből hétféle feldolgozási módszerrel hőkezelt teljes szója kísérleti vizsgálata | 69 |
| Minősítés | 84 |
| Dr. Mátrai Tibor: A hőkezelt szója minősége, szabványa | 84 |
| Barocsai György: A különféle eljárással kezelt szójabab takarmányozási minősítésének tapasztalatai | 89 |
| Szederkényi Ervin: A hőkezelés ökonómiai értékelése | 91 |
| Tartalomjegyzék | 103 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.