| Kiadó: | Magyar Könyvklub |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 95 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 18 cm |
| ISBN: | 963-548-118-7 |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
| Előszó | 6 |
| Mi is az a Hay-féle tökéletes étrend? | 8 |
| Enni kötelező | 9 |
| Anyagcsere-folyamatok | 9 |
| A teljes értékű tökéletes étrend | 11 |
| Olajok és zsírok | 12 |
| A sertéshúsról | 13 |
| Elkezdjük a fogyókúrát | 14 |
| A tökéletes étrend | 15 |
| Mikor mennyit? | 18 |
| Tudatos kombinálás | 20 |
| Az étkezések elosztásának alapelvei | 21 |
| Étrendterv egy hétre | 22 |
| A tökéletes étrend házon kívül, éttermekben, utazás közben | 24 |
| Meleg és hideg falatok | 25 |
| Grillezés | 25 |
| Étkezés nyaralás közben | 26 |
| Jótanácsok a főzéshez | 26 |
| A fogyás tíz aranyszabálya | 27 |
| Receptek tarkasága | 29 |
| Kombinált ételek, könnyen, gyorsan | 30 |
| Variációk reggelire | 36 |
| Változatok délelőttre, délutánra | 39 |
| Ízletes előételek | 52 |
| Fehérjében gazdag főételek | 55 |
| Szénhidrátban gazdag főételek | 69 |
| Zöldségek, saláták, öntetek | 88 |
| Tárgymutató | 95 |
| Receptek | 96 |