1.034.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A vállalati (üzemi) munka- és rendszerszervezés jelenlegi helyzete és fejlesztésének irányelvei az élelmiszeriparban

Zárójelentés

Szerkesztő

Kiadó: Élelmiszeripari Gazdaságkutató Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 108 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Zárójelentésünk a MÉM termelési és műszaki fejlesztési főosztálya megbízásából készült azzal a célkitűzéssel, hogy áttekintést kapjunk az élelmiszeripari ágazatokban a vállalati(üzemi) munka- és... Tovább

Előszó

Zárójelentésünk a MÉM termelési és műszaki fejlesztési főosztálya megbízásából készült azzal a célkitűzéssel, hogy áttekintést kapjunk az élelmiszeripari ágazatokban a vállalati(üzemi) munka- és rendszerszervezés helyzetéről, a szervezési tevékenység alakulásáról, valamint a párt- és kormányhatározatok végrehajtására vonatkozó feltételek meglétéről, vagy hiányáról.
Célkitűzésünknek megfelelően alakítottuk ki a felmérés terjedelmét és módszerét:
Az élelmiszeripari vállalatok szervezési tevékenységének szervezeti és személyi bázisára vonatkozóan teljeskörben, egyéb kérdésekben reprezentatív területen végeztük a felmérést. Vissza

Tartalom

Összefoglaló 5
A felmérés terjedelme és módszerei 16
Az élelmiszeripari vállalatok szervezési tevékenységének általános jellemzői 21
A párt- és kormányhatározatok után kialakult helyzet 48
A vállalati szervezés korszerűsítésére és fejlesztésére javasolható intézkedések, módszerek 61
Irodalomjegyzék 93
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A vállalati (üzemi) munka- és rendszerszervezés jelenlegi helyzete és fejlesztésének irányelvei az élelmiszeriparban A vállalati (üzemi) munka- és rendszerszervezés jelenlegi helyzete és fejlesztésének irányelvei az élelmiszeriparban A vállalati (üzemi) munka- és rendszerszervezés jelenlegi helyzete és fejlesztésének irányelvei az élelmiszeriparban

A borító kissé kopottas, a gerinc vászonnal pótolt.

Állapot:
1.880 Ft
940 ,-Ft 50
5 pont kapható
Kosárba
konyv