kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 310 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
| A vendéglátóipari termelés és fogalma, helye a vendéglátó tevékenység folyamatában | 3 |
| A termelés a vendéglátóipari tevékenység folyamatában | 3 |
| A termelés feladata | 6 |
| A termelés sajátosságai | 6 |
| A termelés fejlődése, jelenlegi jellemzői | 9 |
| A termelés fejlődésének várható iránya | 22 |
| A termelő munkahely fogalma, csoportosítása | 26 |
| A termelés és az értékesítés kapcsolata | 30 |
| A temelés specializációja a fogyasztók eltérő igényei szerint | 31 |
| A termelés és az értékesítés elválasztásának lehetőségei | 35 |
| A vendéglátóipari termelés folyamata | 47 |
| A nyersanyag-előkészítés | 49 |
| A nyersanyag elkészítése | 57 |
| Befejező műveletek | 64 |
| A termelést kiegészítő folyamatok | 69 |
| A vendéglátóipari termelés feltételei | 76 |
| A vendégek igényei | 78 |
| Az áru | 80 |
| A termelés helyszükséglete | 84 |
| A termelés eszközszükséglete | 94 |
| A termelésben résztvevő munkaerő | 102 |
| A termelési feltételek összhangjának biztosítása | 105 |
| A vendéglátóipari termelés szervezésének elvei | 108 |
| A vendéglátóipari termelésszervezés fogalma | 108 |
| A termelés szervezésének csoportosítása | 109 |
| A szervezési beavatkozás időszerűsége, formái | 113 |
| A termőhelyi termelésszervezés | 116 |
| A termelés szervezésének gyakorlati kérdései | 127 |
| A termelés vállalati szintű szervezése | 130 |
| Az üzleti termőrészlegek tevékenységének szervezése | 135 |
| Az üzleti főzőkonyhák tevékenységének szervezése | 135 |
| Az üzleti befejező konyhák tevékenységének szervezése | 146 |
| Az üzleti felmelegítő, tálaló kohyhák tevékenységének szervezése | 148 |
| Az üzleti hidegkonyha tevékenységének szervezése | 150 |
| A konyhai cukrászat tevékenységének szervezése | 152 |
| A melegkonyhához kapcsolódó kávékonyha tevékenységének szervezése | 153 |
| Konyhai söntések tevékenységének szervezése | 154 |
| Egyéb üzleti termelőhelyek tevékenységének szervezése | 155 |
| A központi főzőkonyhák tevékenységének szervezése | 159 |
| A központi főzőkonyhák feladata, termelési profilja | 159 |
| A termelés technológiája, munkafolyamata, helyiségszükséglete, a helyiségek kapcsolódása | 162 |
| A munka szervezése | 165 |
| Munkaerő-gazdálkodás, irányítás a központi főzőkonyhában | 170 |
| Gyorsfagyasztott és gyorshűtött ételeket gyártó üzemek tevékenységének szervezése | 171 |
| Gyorsfagyasztott ételeket gyártó üzem tevékenységének szervezése | 171 |
| Gyorshűtött ételeket gyártó üzem tevékenységének szervezése | 172 |
| A központi cukrásztermelő üzemek kialakításának, működésének, szervezésének néhány elvi kérdése | 183 |
| Központi cukrásztermelő üzem feladata, termelési profilja | 186 |
| A termelés technológiája, munkafolyamata, helyiségei | 187 |
| Munkaszervezés a központi cukrásztermelő üzemekben | 195 |
| Központi fagylalttermelő üzem tevékenységének szervezése | 202 |
| A központi fagylalttermelő üzemek feladata, termelési profilja | 203 |
| A termelés technológiája, munkafolyamata | 205 |
| Munkaszervezés a fagylalttermelő üzemekben | 211 |
| Központi hidegkonyha tevékenységének szervezése | 214 |
| Központi hidegkonyhák szervezésének általános elvei | 214 |
| A központi hidegkonyhák feladata, termelési profiljai | 217 |
| A termelés technológiája, munkafolyamata | 218 |
| A központi hidegkonyhák helyiségei | 223 |
| Munkaszervezés a központi hidegkonyhában | 228 |
| Központi húselőkészítő üzemek tevékenységének szervezése | 232 |
| A központi húselőkészítő üzemek szervezésének általános elvei | 232 |
| A termelés technológiája, munkafolyamata | 233 |
| A központi húselőkészítő üzemek munkaszervezése | 239 |
| Központi zöldségelőkészítő üzemek tevékenységének szervezése | 241 |
| A központi zöldségelőkészítő üzemek szervezésének általános elvei | 241 |
| A termelés technológiája, munkafolyamata | 242 |
| A zöldségelőkészítő üzem munkaszervezése | 244 |
| A termelő munkahelyek kiegészítő létesítményei | 248 |
| Szociális helyiségek | 248 |
| Az irodák | 251 |
| Javító műhelyek | 252 |
| Higiénia és munkavédelem | 254 |
| A termelőmunka higiéniája | 254 |
| Balesetelhárítás és munkavédelem | 260 |
| A termelési kapacitás | 266 |
| A termelési kapacitás fogalma | 267 |
| A termelési kapacitás mérése | 268 |
| A termelési kapacitás mérésénél felmerülő problémák | 272 |
| A kapacitáskihasználás fokozásának módszerei | 273 |
| A kapacitás növelésének lehetőségei | 274 |
| A termelés programozása | 276 |
| A programozás fogalma és feladatai | 276 |
| A programozás előkészítése | 278 |
| A programozás módszerei | 279 |
| A vendéglátóipari termelés hatékonysága | 282 |
| A hatékonyság fogalma | 282 |
| A vendéglátóipari termelés hatékonyságának mérése | 284 |
| A termelés hatékonyságát befolyásoló legfontosabb tényezők | 294 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.