Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Vörösmarty Mihály Gimnázium jubileumi évkönyve

Szerkesztő

Kiadó: Vörösmarty Mihály Gimnázium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 156 oldal
Sorozatcím: A Vörösmarty Mihály Gimnázium évkönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN: 963-04-6334-2
Megjegyzés: Megjelent az 1995/96. tanévben a gimnázium alapításának 125. évében. Fekete-fehér fotókkal és illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Örömmel fogadtam a felkérést, hogy a Józsefváros polgármestereként beköszöntőt írjak a Vörösmarty Mihály Gimnázium idei évkönyvébe Nem először szerepelek a gimnázium évkönyvében, hiszen hajdanában... Tovább

Előszó

Örömmel fogadtam a felkérést, hogy a Józsefváros polgármestereként beköszöntőt írjak a Vörösmarty Mihály Gimnázium idei évkönyvébe Nem először szerepelek a gimnázium évkönyvében, hiszen hajdanában én is itt tanultam, én is vörösmartys voltam.
Itt tárult fel előttem világunk izgalmas, rejtelmes képe, itt csábítottak engem is szellemi kalandra. Ide fűznek tanáreszményeim, a diákkori csínyek, és itt kaptam útravalóul azt, hogy feladatainkra összpontosítva kell élni, hogy azon kell lenni: megteremtsük a közösség érdekét szolgáló harmóniát.
Még emlékszem, amikor a gimnázium 100 éves fennállását ünnepeltük. Diákként itt ültem a rendezvénysorozaton, s büszkén meséltem ismerőseimnek, barátaimnak, hogy nálunk mi minden történik.
Most újra évforduló van! 125 év telt el azóta, hogy a Vörösmarty Mihály Gimnázium megnyitotta kapuit és befogadta a józsefvárosiifjakat. Ha nem is volt történelemformáló ez a főváros életében, de jónéhány életet, sorsot formált, alakított az iskola, a szépre és a tudás elismerésére nevelve az elmúlt években.
Amikor 1996-ban az alapításra emlékezünk, akkor a hagyományokra és a jelen eredményekre is gondolunk. Azt szeretnénk, ha ez is alkalmat teremtene arra, hogy felidézzük az iskola 125 éves történetét.
Iskolánk az oktatásügy változó világában is talpon marad. Méltán vagyunk büszkék élsportolóinkra, a drámaisok hírnevére, tanulmányi verseny-nyertes vörösmartysokra. Jó érzéssel tölt el, hogy a mai diákok méltóképpen folytatják a vörösmartys hagyományokat.
Kívánom, hogy legyen ez az ünnep méltó iskolánk eddigi történetéhez, eredményeihez, és öntsön mindenkibe erőt, hogy tovább öregbíthessük iskolánk hírnevét. Ehhez kívánok mindenkinek, tanárnak, régi és új diáknak erőt és egészséget. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Vörösmarty Mihály Gimnázium jubileumi évkönyve A Vörösmarty Mihály Gimnázium jubileumi évkönyve A Vörösmarty Mihály Gimnázium jubileumi évkönyve
Állapot:
2.640 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba
10-100% kedvezmény!