A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Álmomban szerettelek

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 318 oldal
Sorozatcím: Dream válogatás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-261-927-9
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg

A nap, amelyen Vale McKinley és szerelme, Crawford átvették az érettségi bizonyítványukat, tragédiába torkollott, miután egy szörnyű autóbaleset miatt a fiú kómába került. Az egész nyarat a fősuli tervezgetésével kellett volna tölteniük, majd pedig együtt indulhattak volna el a lehetőségekkel teli, ragyogó jövő felé. Ehelyett Vale minden napját Crawford kórházi ágya mellett tölti, remélve, hogy a fiú, akit gyerekkora óta szeret, felébred. Slate Allén, Vale bátyjának jó barátja, aki nem mellesleg igazi nőcsábász, ugyancsak abban a kórházban tengeti a napjait, haldokló nagybátyját támogatva. Amikor találkozik a lánnyal, Vale nem is tagadhatja az azonnal érzett perzselő, tiltott vonzalmat, amihez hasonlót még sohasem élt át. Crawford később sem ébred fel Vale-nek rá kell jönnie, hogy muszáj megpróbálnia folytatni az életét a fiú nélkül, így egyedül vág bele a főiskola nyújtotta új kalandokba, melyek során folyton összefut az észvesztően dögös Slate-tel. Barátságuk tagadhatatlanul... Tovább

Fülszöveg

A nap, amelyen Vale McKinley és szerelme, Crawford átvették az érettségi bizonyítványukat, tragédiába torkollott, miután egy szörnyű autóbaleset miatt a fiú kómába került. Az egész nyarat a fősuli tervezgetésével kellett volna tölteniük, majd pedig együtt indulhattak volna el a lehetőségekkel teli, ragyogó jövő felé. Ehelyett Vale minden napját Crawford kórházi ágya mellett tölti, remélve, hogy a fiú, akit gyerekkora óta szeret, felébred. Slate Allén, Vale bátyjának jó barátja, aki nem mellesleg igazi nőcsábász, ugyancsak abban a kórházban tengeti a napjait, haldokló nagybátyját támogatva. Amikor találkozik a lánnyal, Vale nem is tagadhatja az azonnal érzett perzselő, tiltott vonzalmat, amihez hasonlót még sohasem élt át. Crawford később sem ébred fel Vale-nek rá kell jönnie, hogy muszáj megpróbálnia folytatni az életét a fiú nélkül, így egyedül vág bele a főiskola nyújtotta új kalandokba, melyek során folyton összefut az észvesztően dögös Slate-tel. Barátságuk tagadhatatlanul átalakul, és szenvedélytől lázas kapcsolatuk nemsokára nem várt fordulatot vesz.

„A sikeres bestsellerszerző, Abbi Glines egy újabb perzselő, kihagyhatatlan YA romantikus történettel kedveskedik rajongóinak. Nem lesz hiány a váratlan fordulatokban."
AMAZON
„Ez a könyv nem egy szimpla szerelmi történet. Lenyűgöző az az érzékenység, ahogy a szerző bemutatja szereplőinek teljes érzelmi skáláját."
BARNES&NOBLE
„Vajon a tökéletes szerelem tényleg lehet valóság? Vagy csak egy olyan vágy, ami a képzeletünkben él? Ezt a kérdést boncolgatja ez a megkapó regény."
THE B00KT0PIA
„Az olvasók imádni fogják az Álmomban szerettelek szívbe markoló, szédületes meglepetésekkel és izgalmas csavarokkal teli történetét. Egy megdöbbentő és felkavaró könyv Abbi Glinestól."
GOODREADS
„A regény komoly témákat is feszeget: veszteség, hűség, kitartás. Mindezeket egy csodás drámában egyesíti a szerző."
THE BOOK RAT Vissza
Fülszöveg Kép

Abbi Glines

Abbi Glines műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Abbi Glines könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv