1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A nyomdánk története (minikönyv)

Dunaújváros 1951-1984.

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Fejér megyei Nyomdaipari Vállalat dunaújvárosi telepe Miniatűrkönyv-gyűjtő Klubja
Kiadás helye: Dunaújváros
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 7 cm x 5 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kiadott példányszám: Megjelent 1500 példányban, melyből 300 számozott. Könyvtervező: Bergmann Jenő Betűtípus: ITC Zapf Book Nyomda: Szegedi Nyomda Szedés módja: Fényszedés Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. A könyv pontos mérete: 48 x 70 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Gutenberg késői unokáit, a Fejér Megyei Nyomdaipari Vállalat dunaújvárosi telepének dolgozóit a közelgő évfordulók arra inspirálják, hogy visszatekintsenek a megvalósulás körülményeire, az alapítók... Tovább

Előszó

Gutenberg késői unokáit, a Fejér Megyei Nyomdaipari Vállalat dunaújvárosi telepének dolgozóit a közelgő évfordulók arra inspirálják, hogy visszatekintsenek a megvalósulás körülményeire, az alapítók törekvéseire, majd a fejlődés útját nyomon követve rögzítsék ezt azzal a nemes szándékkal, hogy örökül hagyják üzemük történetét az utókor számára.
Ezzel kívánnak maradandó emléket állítani a Dunaújvárosban üzemelő nyomdának.
Öröm számomra, hogy e kollektívához tartozónak érezhetem magam, akik elindítói, megalapozói voltak a ma eredményeinek, akik vállalkoztak a kiadvány megírására, kivitelezésére.
Munkájuk ihletője a szakmaszeretet, a patriotizmus, a vállalati hűség.
A kiadvány megjelenése egybeesik hazánk felszabadulásának 40. évfordulójával, Dunaújváros alapításának 35. évfordulójával, a nyomda több mint 30 éves fennállásának és a két üzem egyesítésének 20 éves közös múltjával.
Ezen tiszteletreméltó kezdeményezés találjon követőkre, gazdagítsa ezzel városaink, megyénk kultúrtörténetét, szolgálva azzal hazánkat, szocialista társadalmunkat.
Gyenti Pál Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv