1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zsoltárok könyve 2.

Szerző

Kiadó: Open Art Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 178 oldal
Sorozatcím: Egyszerűen a Bibliáról-Ószövetségi írásmagyarázat
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-86638-1-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Ablonczy Dániel, a kötetek szerzője a Kispest-Rózsatéri Református Egyházközség lelkipásztora volt 1944-1984 között nyugdíjba vonulásáig 1997-ben pásztori, gyülekezetépítő és tudományos munkálkodását díszdoktorátussal jutalmazta a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kara.
Zsoltárok könyve I., II. kötetek a ZSOLTÁROK KONYVENEK gyakorlati bibliamagyarázata. Az olyan sokat énekelt és olvasott zsoltárokat érthetőbbé, emberközelibbé teszi a szerző egyszerű biblikus magyarázatával. Mindazoknak ajánljuk ezeket a könyveket, akiket érdekel, hogy ezek a gyönyörű imádságok hogyan lehetnek a mi imádságainkká, ezek az ősrégi fohászok hogyan válnak a ma emberének könyörgéseivé.
Bátran kezébe veheti e magyarázatokat tehát gyülekezeti tag és lelkipásztor is egyaránt, s mindaz, aki szeretne elcsendesedni és rácsodálkozni Isten Igéjének összefüggéseire, gazdag mondanivalójára.

Ablonczy Dániel

Ablonczy Dániel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ablonczy Dániel könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv