1.034.177

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Napló

Emlékek az első világháborúból és az orosz hadifogságból

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 75 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Kihajtható térképpel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ajánlom e kis kötetet elsősorban rokonaimnak a szerző egyenes, vagy oldalági leszármazottainak, hogy mindaz amit valamikor mesének hittünk és még emlékezünk ezekre a történetekre mostantól egészen velünk lehessenek, mint ahogy velünk van mindig Ő is, a mesélő, a mi Pali bácsink. És így velünk lehessenek az Ő testvérei is - a mi nagyapáink, dédapáink, ükapáink - akik nem jöhettek haza a Nagy Háborúból. És ajánlom mindazoknak, akiket érint - vagy megérint - a közel egy évszázaddal korábban történtek egyszerű de hiteles tudósítása. Ajánlom a naplóban sorolt ismerős nevek mai viselőinek - berényieknek, akik bárhol is legyenek az országban, a világban - akik talán még tudják kik voltak azok akikről szól ez a könyv és kinek mit üzen ez a több mint egy emberöltő távlatából felénk áradó megtartó erő és hit. Ajánlom tehát mindazoknak akik emlékeznek és emlékezni akarnak, akik a múltból táplálják a jelent és építik a jövőt. (Bereznai Miklós)

Adamik Pál

Adamik Pál műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Adamik Pál könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv