1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Nyelvőr 1896. január-december

XXV. évfolyam 1-12. füzet

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Simonyi Zsigmond
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 588 oldal
Sorozatcím: Magyar Nyelvőr
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Teljes évfolyam. Készítette Hornyánszky Viktor sajtója, Budapest. Megjelenik minden hónap 15-ikén. Egy kivehető melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Amilyen a jó nap, olyan a fogadj Isten. - Rendkívül örülnék, ha ez a régi magyar mondás ezúttal is valónak bizonyulna, - ha amilyen szívvel-lélekkel szenteljük mi gyönge erőnket nyelvünk... Tovább

Előszó

Amilyen a jó nap, olyan a fogadj Isten. - Rendkívül örülnék, ha ez a régi magyar mondás ezúttal is valónak bizonyulna, - ha amilyen szívvel-lélekkel szenteljük mi gyönge erőnket nyelvünk megismerésére és művelése ügyének, szintoly érdeklődéssel, szintoly lelkesen fogadnák olvasóink mindazt, amit e lapok édes anyanyelvünk javára és dicsőségére munkálnak.
Nemzeti létünk ezredéves örömünnepével saját létének is mintegy ünnepi esztendejét kezdi meg folyóiratunk. E huszonöt év harcaira és Szarvas Gábor dicső munkájára büszkén tekinthet vissza a Magyar Nyelvőr, de egyúttal azon tudattal, hogy e szép multjából szent kötelességül örökölte legnemzetibb tudományunk ápolását, a magyar nyelvnek mindig teljesebb megismerése és kiművelése munkáját. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv