827.477

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A fogorvos széke

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Hunga-Print
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 200 oldal
Sorozatcím: Hunga Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 10 cm
ISBN: 963-745-825-5

Fülszöveg

Hercule Poirot, a zseniális nyomozó sohasem tagadta, hogy nem túlzottan kedveli a fogorvosát. Csakhogy Mr. Morley kliensei között kellett, hogy legyen valaki, aki még Poirot-nál is kevésbé zárta őt szívébe. Ugyanis nem sokkal a bűnügyek jeles szakértőjének távozása után, rendelőjében gyilkos golyó végez a felkapott fogásszal.
Vajon kinek állt érdekében örökre elhallgattatni a kiváló dentistát? A titokzatos, enyhén szólva kellemetlen modorú görögnek? Vagy még inkább a rossz külsejű, indulatos fiatal amerikainak? Netalán a gazdag, befolyásos bankárnak? Vagy éppen az egykori színésznőnek, karcsú bokák, és fényes csatos lakkcipő tulajdonosának?
Az orvos halálát hamarosan további rejtélyes gyilkosságok, megmagyarázhatatlan eltűnések követik. A rendőrség tehetetlen, nem úgy Poirot, az emberi lélek csalhatatlan ismerője, aki fordulatokban bővelkedő nyomozás után végül megtalálja az egyedül lehetséges megoldást...

Agatha Christie

Agatha Christie műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Agatha Christie könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem