A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A kék express

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 245 oldal
Sorozatcím: Pengős Regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Pallas Irod. és Nyomdai R.-T. nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

A fehérhajú ember. Az idő éjfélhez járt közel. Elegáns férfi ment át a Place de la Concorde-on. Bár szép prémes kabát volt rajta, amely befödte vékony alakját, az egész ember... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

A fehérhajú ember. Az idő éjfélhez járt közel. Elegáns férfi ment át a Place de la Concorde-on. Bár szép prémes kabát volt rajta, amely befödte vékony alakját, az egész ember különösen soványnak és cingárnak tetszett.
Kicsi, patkányképű ember volt. Olyan embernek látszott, aki, hogy ugy mondjuk, sohasem játszhatott feltűnő szerepet és semilyen környezetben sem kerülhetett előtérbe. Pedig ez a következtetés téves volt. Mert ez az ember akármilyen elhanyagoltnak és jelentéktelennek látszott is, fontos szerepet játszott a világ sorsának irányításában... Abban a birodalomban, ahol a patkányok éltek, ő volt a patkányok királya.
Most is egyik nagykövet várta az érkezését. De először más dolga volt - olyan dolga, amelyről a nagykövet hivatalosan nem tudott. Arca fehéren világított az erős holdfényben. Orra alig észrevehetően hajlott volt. Apja lengyel zsidó volt, vándorszabó. Most olyan ügyben járt-kelt éjjel-nappal, amelyben az apjának is kedve telt volna.
Odaért a Szajnához, átment rajta és Paris egyik kevésbbé jóhirü negyedébe jutott. Nagy, rozoga ház előtt állt meg és fölment egyik negyedik emeleti lakásba. Alighogy kopogtatott, máris kinyilt az ajtó, mert nyilvánvalóan várták már. A nő, aki ajtót nyitott, nem üdvözölte, csak lesegítette a kabátját és bevezette a kopottasan bútorozott nappali szobába. Vissza

Fülszöveg

Lady Ketteringet meggyilkolják a vonaton és elrabolják milliókat érő ékszereit. Gyanús a férje, akit le is tartóztatnak, gyanús de la Roche gróf és a titokzatos "Márki", akit több ország rendőrsége nyomoz. Bekapcsolódik a hallatlanul izgalmas nyomozásba Poirot mester és drámai körülmények közt leplezi le a minden gyanún fölül álló igazi gyilkost.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv