1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az áruló szemüveg

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 175 oldal
Sorozatcím: Félpengős regények
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A nagy nyilvánosság érdeklődése nem hosszú életű. George Alfred St. Vincent Marshnak - az Edgware bárói cím negyedik viselőjének - meggyilkolása óriási port vert fel annak... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A nagy nyilvánosság érdeklődése nem hosszú életű. George Alfred St. Vincent Marshnak - az Edgware bárói cím negyedik viselőjének - meggyilkolása óriási port vert fel annak idején, mégis a feledés fátyola borítja immár ezt az izgalmas történetet. Ujabb szenzációk léptek a helyébe.
Hercule Poirot barátom nevét egyszer sem említették hivatalosan az esettel kapcsolatban. Ez különben teljesen az ő kívánsága volt. Nem óhajtott szerepelni az ügyben. Másoknak jutott ki az elismerés, de ez nem érdekelte. Saját külön szemszögéből nézve a dolgot, ritka baklövéseinek egyike volt ez az ügy. Még most is esküszik, hogy egy utcai járókelőnek véletlenül elkapott megjegyzése vezette őt a helyes nyomra. Pedig a valóság mégis az, hogy Poirot lángesze fedte fel az igazságot ebben a bonyolult ügyben és nélküle aligha került volna hurokra a gyilkosság elkövetője.
Ugy érzem, itt az ideje, hogy leüljek és megírjam, amit erről az ügyről tudok. És mindjárt itt kell megemlítenem azt is, hogy egy igen lebilincselő és érdekes hölgy óhaját is teljesítem a történet elmondásával. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv